Starity

Elkészült Nótár Mary új stílusú klipje

2010. december 16. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkészült Nótár Mary első, önálló animációs videoklipje a 2010-ben megjelent Rumcsaka című albumról.

hirdetés
Elkészült Nótár Mary új stílusú klipje

Nótár Mary nevét ha meghalljuk, sokszor a mulatós és a romapop királynője jut eszünkbe. Ám erre az évre új utat tervezett meg neki megújult menedzsmentje, a SkyForce, ugyanis ezentúl Nótár Mary a magyar popkultúrába is szeretne betörni.

2010 szeptemberében jelent meg Rumcsaka című albuma, mellyel valóban sok ember tetszését váltotta ki. Ekkor született meg a döntés, hogy az „új Nótár Mary” debütáljon vadonatúj videoklippel is, amivel megmutathatja a nagyérdeműnek, hogy a pop világában is megállja a helyét. A döntés az igazán különleges dallamvilággal rendelkező Vártalak című számra esett.

A videoklip forgatása nagyon modern, greenboxos technikával zajlott, ami – szinte megállás nélkül – két napig tartott. A különleges animáció megtervezése és kivitelezése szintén hosszú időt vett igénybe, egészen két és fél hónapot, de az alapos munka most meghozta gyümölcsét. 

A videoklip retrospektív módon készült, azaz a történet időben visszafelé játszódik, így a videóból két történet is kikerekedik. A szövegben kifejtett hónapokon (évszakokon) keresztüli várakozás az animációból is kiderül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek