Starity

Javában zajlik a Burlesque-promó

2010. december 16. 20:08   |   Szerző: stikalika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sony új filmje, a Burlesque reklámozása már javában zajlik. Cher és Christina Aguilera már Európában promótálja a filmet, melyet az USA-ban már három hete vetítenek, és jelentős sikereket ért el.

hirdetés
Javában zajlik a Burlesque-promó

A film Cher és Christina Aguilera főszereplésével készült, de a színészek listáján található még Allan Cumin, Kristen Bell és Cam Gigandet is. A Burlesque november 24-én debütált a tengerentúlon, és az 55 millió dollárból forgatott film már 34 milliós bevételnél tart, ami, lássuk be, egy musicalnél eléggé jelentős. A 17 millió dolláros nyitóhetével minden idők 6. legjobban nyitó musicalévé vált. A filmzenealbum is nagyon sikeres, hiszen már több mint 160 ezer példányban kelt el, pedig csak néhány országban jelent meg.

Emellett azonban az alkotás európai bemutatása csak most kezdődik. Öt-hat országban megjelenik meg idén, de többségében csak 2011 első felében kerül majd mozikba (hazánkban is csak február 3-ától kezdik játszani). Éppen ezért, hogy biztos legyen az európai siker, Cher és Christina a többi színész társaságában, valamint a rendező,  Steven Antin rendező körbeutazzák a világot.

Kezdésként Japánban volt az első USA-n kívüli premier, ezt követte a madridi, majd a londoni. Tegnap Párizsban volt a „promójárat" de mára már Berlinbe is érkezett, ahol ma lesz a premier. Ezeken az eseményeken jelen volt a színészi stáb és az adott ország hírességeinek hosszú sora is. Az eddigi legemlékezetesebb premier a londoni volt, ahol Cher pirosas, narancsos parókában hódított, és Christina is itt volt a legvadítóbb.

Arra nyilván parányi az esély, hogy a legendák sora ellátogasson kis hazánkba, de az már biztos, hogy a „karácsonyi szünetük” után a színészek kelet-európai körútra is indulnak majd.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek