Starity

Kitiltották egy randiappról a Született feleségek sztárját, mert azt hitték, álnéven próbálkozik

2024. január 31. 08:08   |   Szerző: Four

Nevetve vallotta be a színésznő, hogy az üzemeltetők azt hitték róla, kamuzik.

hirdetés

Teri Hatcher legyőzte a félelmeit és regisztrált egy randiappra - de sajnos kellemetlen tapasztalat érte. A színésznő a Getting Grilled with Curtis Stone műsorában elárulta, az applikáció üzemeltetői kitiltották őt az oldalról, mert azt hitték, valaki más akar az ő nevével ismerkedni. 

Tudjátok, azt gondoltam, üzenek az univerzumnak, hogy nyitott vagyok és ismerkedni akarok. Azt gondoltam, az, hogy csatalkozom a Hinge apphoz, ezt jelenti. Aztán kitiltottak. Azt hitték, tettetem, hogy Teri Hatcher vagyok. 

- mesélte nevetve a színésznő. 

Utána bocsánatot kértek, de én már elengedtem ezt a kérdést. Szóval túl vagyok rajta. Végeztem a randiappokkal, úgy érzem, ha egy mód van rá, akkor inkább elmegyek valahová ismerkedni. De őszintén, boldog vagyok így is. Teljes az életem és elfoglalt vagyok. Csodálatos barátaim vannak, jól vagyok. Nincs szükségem pasira. Van egy macskám. 

- jelentette ki a híresség. 

A színésznő egyedüli gyermeke a 27 éves Emerson, akinek édesapjával, Jon Tenney-vel kilenc évig éltek házasságban, ám 2003-ban elváltak. Hatcher 2019-ben úgy nyilatkozott, boldog szingliként él már hosszú ideje.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek