Starity

Nina Dobrev szerint ezzel jár, ha valaki a barátja lesz

2024. február 01. 06:06   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, hogy bár nagyon szoros az időbeosztása, mindig sikerül összefutnia a barátaival.

hirdetés

A munkája miatt Nina Dobrev pontosan tudja, hogy mekkore kincsként kell őriznie a barátságokat. A színésznő a WhoWhatWearnek bevallotta, esetében rengeteg tervezést igényel, hogy össze tudjon futni a cimboráival, de büszkre rá, hogy ezt az akadályt mindig sikerül megugraniuk. 

A taktikája az időbeosztás: megpróbál idejekorán egyeztetni velük, így aztán szerencsére nem maradnak el a találkozók. Emellett örül neki, hogy a közösségi felületeken is tudják tartani a kapcsolatot. 

Az emberek vagy egy egy egész életre, vagy egy évszaknyi időre vagy valamilyen okkal érkeznek az életedbe. Én nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen csodálatos barátaim vannak. Teljesen megértik, hogy én nem az a típusú barát vagyok, akivel minden nap kiveséznek minden egyes történést. 

- árulta el. 

A híresség tavaly nyáron valószínűleg elég sokat egyeztetett az ismerőseivel, mert számos barátnője esküvőjén vett részt, azt megelőzően pedig elutazott velük a lánybúcsúkra is - az egyiken például több Vámpírnaplók-beli kolléganőjével összefutott. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek