Starity

Így lett Sofía Vergarából Griselda Blanco - "Azt akartam, hogy az emberek felejtsék el Gloriát!"

2024. február 05. 16:04   |   Szerző: Four

A '80-as évek egyik legkegyetlenebb drogbáróját alakítja a Netflix új sorozatában.

hirdetés

Rengeteg pozitív kritika érte Sofía Vergarát legutóbbi netflixes sorozata, a Griselda kapcsán. A híresség a kolumbiai származású kegyetlen drogbárót, Griselda Blancót alakította a produkcióban, akit sokan csak a "kokain keresztanyjának" neveztek. 

A híresség, akit a világ a Modern család-beli Gloriaként szeretett meg, totális változáson ment keresztül a forgatás előtt: minden nap három órán át ült a sminkszékben, mire elérték a kívánt külsőt.

Meg kellett változtatnom a beszédstílusomat, azt ahogy jártam. Nem akartam Gloria Pritchett lenni műorral. Azt akartam, hogy a nézők felejtsék el Gloriát - ez volt a legfőbb célom. 

- mesélte a People-nek.

A fizikai átváltozás volt a legkeményebb része az egész sorozatnak.

- állította a Netflix videójában Andrés Baiz producer.

Miamiban játszódik, a '70-es '80-as években. Elképesztően fontos volt nekem, hogy megtaláljuk a megfelelő jelmezeket. El kellett tűnnie az igazi énemnek. 

- tette hozzá a színésznő. 

A produkció fodrásza, Kelly Kline szerint Sofia ötféle parókát viselt, öt különböző korszakot reprezentálva, Todd McIntosh sminkmester pedig így emlékezett a munkafolyamatra:

Eltakartuk a szemöldökét, és hamis szemöldököt ragasztottunk fel, műorrot raktunk fel, és kicsit kiálló fogakat. 

Vergara hozzátette, azért is volt nagy kihívás a Griselda, mert eddig sosem vállalt spanyol nyelvű szerepet, nem vállalt drámasorozatot, és még nem játszott valóságos személyt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek