Starity

A Buckingham-palota dolgozóit is meglepte Károly király diagnózisa

2024. február 07. 15:03   |   Szerző: Four

A dolgozók nem sejtették, hogy Károly király beteg lehet - sokkolta őket.

hirdetés

Csakúgy, mint Katalin hercegné műtétjénél, Károly király esetében sem sejtették a hozzá közel álló dolgozók, hogy az uralkodó beteg lehet. 

Károly királyról a héten derült ki, hogy rákbetegséggel küzd - bár a palota hivatalos közleményében nem tért ki arra, milyen típusú kór támadta meg. Károly a bennfentesek szerint nagyon jól viseli a helyzetet, és bizakodó, tekintve, hogy korai stádiumban diagnosztizálták. 

Mivel ezentúl kezelés alatt fog állni, a király egyelőre lemondta a kötelezettségeit, de azt reméli, hogy minél előbb folytathatja a munkáját. 

A családhoz közel állókat azonban sokkolta a bejelentés, a People forrása azonban gyanakodott:

Árnyéka volt önmagának. Én a gyásznak tudtam be ezt - két családtagját is elveszítette [az édesanyját, Erzsébet kirélynőt és az édesapját, Fülöp herceget] - de talán ő sem vette észre, hogy nincs jól. 

- mondta. 

Jelen helyzetben azonban nagy felelősség hárul Vilmos hercegre, aki Katalin hercegné kötelezettségeinek egy részét is átvállalta. (Harry herceg és András herceg pedig nem vállal feladatokat - előbbi a függetlenedése, utóbbi a szexuális erőszakkal kapcsolatos botránya miatt.)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek