Starity

Jennifer Connelly ismét anyai örömök elé néz

2010. december 17. 14:02   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Connelly harmadik babáját várja – adta hírül az US Magazine. A színésznő és férje egy New York-i premieren nyilatkozott a lap újságíróinak.

hirdetés
Jennifer Connelly ismét anyai örömök elé néz

Paul Bettany és Jennifer Connelly – aki öt nappal ezelőtt töltötte be negyvenedik életévét – második közös gyermeküket várják – adta hírül az US Magazine. A két színész Az utazó című film New York-i premierje után nem sokkal tudatta az örömhírt az újságírókkal.

Jennifer korábban egy interjúban elmesélte az anyaság során szerzett tapasztalatait is: „Amikor anya lettem, rengeteg dolog megváltozott az életemben, egészen máshogy fogom fel a felelősséget, mint korábban. Mindent másképpen csinálok. A legnagyobb dolog ebben talán az, hogy a gyerekeim mindig biztonságban legyenek, és boldog környezet vegye őket körül. Nekem ennyi elég is.” 

A pár az Egy csodálatos elme című film forgatásán találkozott először, körülbelül 10 évvel ezelőtt. 2003-ban, az év első napján keltek egybe. Az esztendő végére már Jennifer világra is hozta első közös fiúkat, Stellant. Viszont Connelly előző kapcsolatából született egy 13 éves kisfiú is, Kai, akit szintén közösen nevelnek.

„Az olyan dolgok, mint a lefekvési idő vagy a káromkodás, egyáltalán nem érdekelnek. Nem zavar, ha Kai valami csúnyát mond. Ahogy én is, ha mondjuk, leejtek valamit. De azt a tudomásukra hozom, hogy ezt más emberek esetleg durvának tarthatják. Azt nem engedném, hogy másokkal szemben használjanak durvaságokat. Ebben elég szigorú vagyok” – tette hozzá a színésznő. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek