Starity

Az Örökkévalók sztárjának terápiára volt szüksége a film bukása miatt

2024. február 07. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Kumail Nanjiani elárulta, hogy terápiára ment az Örökkévalók című film negatív fogadtatása miatt.

hirdetés

Kumail Nanjiani nehezen viselte, hogy a filmkritikusok keményen bírálták a néhány évvel ezelőtti Marvel-filmjét. Úgy gondolta, jobb lesz, ha segítséget kér, ezért felkeresett egy pszichológust. A színész - aki a 2021-es Örökkévalók egyik főszerepét játszotta - az Inside of You with Michael Rosenbaum podcastben mesélt a történtekről. 

Nanjiani azt mondta, hogy a kritikák borzalmasak voltak, minden egyes véleményt elolvasott a filmjéről, ami nagyon megviselte. Azt is megjegyzi, hogy ez kihatott a magánéletére is.

Nagyon nehéz volt, és ekkor úgy gondoltam, hogy ez nem fair velem és [a feleségemmel] Emilyvel szemben, és nem tudom többé így megközelíteni a munkámat. Néhány sz***nak meg kell változnia, ezért elkezdtem tanácsadásra járni. Még mindig beszélek erről a terapeutámmal

- mesélte. 

Hozzátette, hogy a felesége szerint még most sem dolgozta fel: 

Emily azt mondja, hogy még mindig megvan a traumám. Épp most vacsoráztunk együtt egy másik szereplővel abból a filmből, és azt kérdeztük: »Ez kemény volt, ugye?« Ő meg: »Igen, ez nagyon kemény volt.«

Nanjiani mindezek ellenére szereti a filmet, és nagyon jónak tartja. Úgy gondolja, hogy rossz volt az időzítés, annak, hogy nem nézték inkább az akkori hangulathoz és korszellemhez van köze. 

via TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek