Starity

Szeretne kibékülni: Harry herceg javítana az apjával való kapcsolatán

2024. február 08. 10:10   |   Szerző: Four

Károly király betegségének hírére Angliába utazott, és mint kiderült, szeretne békét kötni az apjával.

hirdetés

Harry herceg békülne az apjával azok után, hogy az utóbbi években szinte beszélőviszonyban sem voltak, annyira megromlott a kapcsolatuk. 

A herceg amint tudomást szerzett Károly király diagnózisáról, azonnal Angliába utazott - bár másnap délután már haza is tért Los Angelesbe. Londonba érve egyébként kapott rendőri kíséretet - annak ellenére, hogy a herceg még mindig csatázik a brit belügyminisztériummal, mert ragaszkodik hozzá, hogy az országba érve folyamatosan fegyveres kíséretet kapjon. Ez azonban csak a brit királyi család aktívan dolgozó tagjainak jár. 

A király 2022 szeptembere óta most először beszélt négyszemközt Harryvel - ugyan csak 45 percig tartott a találkozó, de a The Times szerint ennek az lehetett az oka, hogy az uralkodó nagyon kimerült volt egy hétfőn történt orvosi procedúra miatt. 

Úgy tűnik, talán most Harry megtanulta a leckét... tényleg szeretne kibékülni.

- nyilatkozta a Page Six bennfentese. 

Apa és fia között talán létrejöhet a békekötés - de sokak szerint egyáltalán nem ez a helyzet Harry herceg és Vilmos herceg között. Mint kiderült, Harry nem találkozott a bátyjával, amikor a héten Angliába utazott, mert "nem kapott meghívást."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek