Starity

Már megkezdődött a Downton Abbey új évadának forgatása!

2024. február 14. 20:08   |   Szerző: Four

A nagy sikerre tekintettel visszatér a sorozat: már készülnek az új epizódok.

hirdetés
Már megkezdődött a Downton Abbey új évadának forgatása!
Fotó: downtownabbey_official/Instagram

Titokban megkezdődött a Downton Abbey új évadának forgatása! A brit sorozat utolsó évada nyolc évvel ezelőtt debütált, és azóta több film is készült a produkcióból - a gyártók pedig a nagy sikerre való tekintettel úgy gondolták, legyen folytatása a projektnek. 

A készítők abban reménykedtek, hogy sikerül visszacsábítaniuk a főszereplőket (pl Hugh Bonneville, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern és Joanne Frogatt) a folytatáshoz, de egyelőre nem tudni, pontosan hány színész mondott igent a munkálatokra. 

Jó hír a rajongóknak, hogy a folytatás a Daily Mail szerint még idén, év végén megjelenik az ITVX platformján - ám a bennfentesek szerint a csatorna mindent elkövet azért, hogy ne kerüljön át a sorozat a Netflixre illetve az Amazonra. 

Pár hete kezdődött a forgatás, minden nagyon nagy titokban zajlik. Vannak stábtagok, akik eddig soha nem láttak ekkora titkolózást. Titoktartási szerződést írattak alá velük, hogy ne mondjanak semmit, de nagy az izgatottság a Downton körül. Korábban óriási siker volt, és rengeteg elmesélésre váró történet van még - sajnálatos volt, hogy nem tudták folytatni, de most végre zöld utat kaptak. 

- nyilatkozta egy bennfentes. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek