Starity

Ezek a meseszép ékszerek már nagyon várják a Valentin-napot

2024. február 14. 19:07   |   

Ha Valentin-napról van szó, akkor a legtöbb férfinak általában a virágcsokor, bonbon és ékszer triója jut elsőként az eszébe, mint tökéletes ajándék. Ezen pedig nincs is mit csodálkozni, hiszen melyik hölgy ne örülne annak, ha a kedvese figyelmes gesztusként meglepi a kedvenc csokijával, egy szál virággal vagy gáláns lovagként egy gyönyörű ékszert ajándékoz neki.

hirdetés
Ezek a meseszép ékszerek már nagyon várják a Valentin-napot

Az pedig még inkább örömmel tölti el őket, ha az a bizonyos ékszer egyedi és személyre szóló, mint amilyen például a Namely.hu-nál is kapható, minőségi, 935 Argentium ezüstből készült névnyaklánc.

Ez a lánc jóval magasabb ezüsttartalommal büszkélkedhet, ami nemcsak sokkal fényesebbé teszi a sterling ezüstből, illetve a platinából készült társainál, hanem sokkal tartósabbá és ellenállóbbá is a külső behatásokkal szemben. Így abszolút időtálló ajándék lesz majd, amely éveken át megőrzi a szépségét és a jelentőségét.

Rendkívül sokoldalú kiegészítő

Bár már a fentebb említett dolgok is komoly érvnek számítanak a névnyaklánc választása mellett, de az sem utolsó szempont, hogy rendkívül sokoldalú is egyben. Bármilyen öltözékkel szuperül kombinálható, legyen az akár hétköznapi vagy alkalmi outfit.

Ha a párod nem az a nyakláncos típus

Amennyiben a kedvesed nem igazán szokott nyakláncot hordani, akkor is érdemes szétnézned a fentebb említett webáruház kínálatában, mivel kapható náluk neves bokalánc is, amely, amint előkerülnek a szoknyák és a boka fölé érő nadrágok, egy elmaradhatatlan kiegészítő.

A belőle elérhető modellek többsége minimalista, egyszerű stílusban készül, hogy a hangsúly megmaradjon a viselőjük egyéniségén. Ami pedig a medált illeti, kérheted bele a párod monogramját, vagy akár egy rövid név is belefér. 

Hogy tökéletesen illeszkedjen az ékszer, fontos, hogy lazán mérd meg a kedvesed bokájának kerületét. Persze ezt elég nehéz titokban kivitelezni, leginkább akkor lehet rá esélyed, hogy ha elalszik. 

De, ha netalántán nem sikerülne, akkor sincsen minden veszve. Ott lapul ugyanis az ékszeres dobozában a jelenleg hordott bokalánca, amelynek a méretét alapul véve már könnyebben tudsz választani.

Extra ajándék ötlet

Amennyiben úgy gondolod, hogy sem a névnyaklánc, sem a neves bokalánc nem nyerné el a párod tetszését, akkor egy a Namely.hu-nál kapható gravírozható ékszer kihúzhat a pácból, különösen akkor, ha egy egyedi és szívhez szóló feliratot iratsz rá.

Szerencsére igazán széles választékban érhető el, így a kedvesed egyénisége és egyedi stílusa alapján gyerekjáték lesz kiválasztani azt az egyet, ami mosolyt csal majd az arcára a szerelmesek ünnepén.

Ez csupán néhány a rengeteg elérhető egyedi ékszer ajándék ötletek közül. De reméljük azért, hogy ezzel a kis listával téged is sikerült arra ösztönözni, hogy valentin-napi ajándékként válaszd őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek