Starity

Újra együtt az exek: hamarosan közös projektbe foghat Ben Affleck és Jennifer Garner

2024. február 19. 18:06   |   Szerző: Four

A két hírességről kiderült, hogy nemsokára közös projekt miatt dolgozhatnak együtt.

hirdetés

Lehetséges, hogy hamarosan újra közös projekten fog dolgozni Ben Affleck és Jennifer Garner. Affleck fogja ugyanis rendezni a Netflix Animals című thrillerét, amelyben Matt Damon már biztos szerepel, Garner pedig tárgyalásokat folytat a potenciális munkáról. A filmről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy egy politikusról és feleségéről fog szólni, akiknek különböző akadályokat kell leküdzeniük, hogy megmentsék elrabolt fiukat. 

Affleck és Damon 2023-ban dolgozott együtt legutóbb az "Air" című produkcióban, amelyet szintén Ben rendezett. 

Garner és Affleck legelőször a Pearl Harbor forgatásán találkozott, de csak négy évvel később, a Daredevil című film kapcsán jöttek össze. 2005-ben házasodtak össze és három gyermekük született, a 18 éves Violet, a 15 éves Seraphina és a 11 éves Samuel. 

2018-ban váltak el, Affleck ezután 2022-ben feleségül vette régi-új szerelmét, Jennifer Lopezt. Garner és Affleck kapcsolata mostanra barátivá szelídült, és gyakran készül róluk paparazzifotó, amint a gyerekeik programjai miatt összefutnak.

Korábbi pletykák szerint Lopez és Garner is jó viszonyt ápolnak - ám egy ismerősük szerint van egy kérdés, amelyben egyáltalán nem értenek egyet. 

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek