Starity

Kiderülhetett, mi - vagy inkább ki - okozta Cameron Diaz és Justin Timberlake szakítását

2024. február 21. 17:05   |   Szerző: Four

A kétezres évek elején járt együtt Justin és Cameron, és most úgy tűnik, csúnya vége volt a kapcsolatnak.

hirdetés

Lehetséges, hogy hűtlenség miatt szakított Cameron Diaz és Justin Timberlake: a két híresség 2003 és 2007 között randizott, ám egy Zoe Gregory nevű playboy-modell szerint az énekes kis híján lefeküdt vele, mialatt Diazzal járt. 

Zoe a Daily Mailnek mesélt arról, hogy egy partin talákozott Timberlake-kel, és rögtön megkörnyékezte, ám az énekes egy ideig vonakodott. Végül mégis beadta a derekát, hiába szabadkozott előtte, hogy Cameronnal él párkapcsolatban. 

Nem akart papucsnak tűnni

- jelentette ki a nő, és hozzátette, még akkor este alsóneműre vetkőztek és "mókáztak", de "nem feküdtek le egymással, csak csókolóztak."

Gregorynak egy másik hírességről is volt már hasonló, hűtlenséggel kapcsolatos sztorija: Alex Rodriguezről, Jennifer Lopez volt vőlegényéről állította korábban, hogy pajzán üzeneteket írogatott neki, hetekkel azelőtt, hogy megkérte az énekesnő kezét. 

Azt pontosan nem tudni, hogy Cameron és Timberlake miért szakított, de egyes elméletek szerint Scarlett Johansson állt a dolog hátterében, akivel "túl jóban volt" akkoriban a popsztár. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek