Starity

Ben Affleck nehezen viseli, hogy Jennifer Lopeznek állandó figyelem kell

2024. február 22. 19:07   |   Szerző: Four

Hiába telt el húsz év, Jennifer Lopez most is mindig a középpontban akar lenni.

hirdetés

Lehetséges, hogy Jennifer Lopez 20 millió dollárt költött az új lemezéhez tartozó filmjére, de akár sokkal többe is kerülhet neki ez a projekt. 

A színész-énekesnő a szerelmi életéről, főként a Ben Affleckhez fűződő kapcsolatáról készítette a filmet, ám a Life & Style forrása szerint bár Ben támogatja a kedvesét, nem igazán érti, hogy miért kell a figyelem középpontjába kerülnie megint a románcuknak. 

Ben nagyon ügyesen fogja vissza magát, de tudott dolog, hogy nem boldog, amiért Jennifernek örökké a figyelem középpontjában kell lennie. 

- mondta az illető.

Az Oscar-díjas színész a felesége dokumentumfilmjében hosszabban vallott erről:

A magánéletről mindig azt gondoltam, hogy szent és különleges, pont azért, mert privát. Tehát ebben a kérdésben igazodnom kellett. 

- mondta ezt Affleck akkor, amikor Jennifer Lopez kollégái az általa írt szerelmes leveleket vesézték ki új dalok reményében. 

Ben imádja Jennifert, és egy bizonyos fokig tudta, mivel jár a kapcsolatuk. De tart attól, hogy azzal, hogy J.Lo ennyire kitárulkozik, túl sok kritikának veti alá a kapcsolatukat - és ez korábban sem segített. Nagyon nem. 

- tette hozzá a forrás. 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek