Starity

Ajjaj! Angelina Jolie figyelmeztette Brad Pitt új barátnőjét

2024. február 27. 15:03   |   Szerző: Four

A színésznő már most meghúzta a határokat, és figyelmeztette az exe új választottját.

hirdetés

Ines de Ramon és Brad Pitt kapcsolata már olyan komolyra fordult, hogy nemrég összeköltöztek - de az ékszerkészítő még mindig nem találkozott a színész hat gyerekével. Sőt, az In Touch Weekly forrása szerint Angelina Jolie kifejezetten ellenzi, hogy ez a közeljövőben megtörténjen. Az illető szerint Jolie figyelmeztette de Ramont, hogy "tartsa távol magát a gyerekeitől."

Angelina továbbra is sok dologban befolyásolja Bradet. Az nem kérdés, hogy Ines szeretne találkozni a gyerekekkel, de tudja, hogy Bradnek mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy ne akassza össze a bajszát Angelinával a gyerekek ügyében.  

- mondta a forrás. 

Ines és Brad közel két év randizás után jött össze, és az In Touch Weekly informátora szerint az ékszerkészítő továbbra is nagyon ügyel rá, hogy ne legyen konfliktus ezzel kapcsolatban: mindig 20 perccel azelőtt elhagyja Pitt házát, hogy a gyerekek megérkeznének. 

Ráadásul a joggi hercehurca nem mostanában fog véget érni az exek között: a színésznő egy ismerőse szerint Jolie egészen a legkisebb gyerekei, a most 15 éves Knox és Vivienne 18 éves koráig szeretné elhúzni a folyamatot.

via In Touch Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek