Starity

Jennifer Lopez sosem gondolta, hogy ez fog történni Ben Affleckkel

2024. február 28. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2021-ben talált ismét egymásra, az énekesnő azonban sosem gondolta, hogy újra összejönnek.

hirdetés

Jennifer Lopez nemrég elárulta, hogy "soha nem tervezte", hogy újra összejön Ben Affleckkel a 2004-es sikertelen eljegyzésük után. Az ausztrál Kyle and Jackie O Radio Show-ban megjelent énekesnő azt mondta, hogy újra magára kellett talánia, miután a pár útjai a 2000-es évek elején elváltak.

Beleszerettem életem szerelmébe [korábban], és bármilyen okból kifolyólag, de fel kellett nőnünk és más dolgokat kellett csinálnunk

- magyarázta.

Mindketten elmentünk, és más kapcsolatokba kezdtünk és más emberekkel gyereket vállaltunk, de tudod, a fejemben úgy gondoltam, hogy 'Ó, ő volt az igazi'.

Az 54 éves Lopez és az 51 éves Affleck 2002-ben kezdtek randizni, és még abban az évben eljegyezték egymást. A pár útjai azonban 2004-ben elváltak, miután az előző évben elhalasztották az esküvőjüket.

Lopez 2004-ben ment hozzá Marc Anthonyhoz, és a párnak két gyermeke született, mielőtt 2014-ben elváltak. Affleck 2008 és 2018 között volt Jennifer Garner férje, nekik két lányuk született. Lopez és Affleck 2021-ben újra összejöttek, és 2022-ben kötötték össze az életüket.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek