Starity

Margaret Qualley már 14 nap után tudta, hogy Jack Antonoff lesz a férje

2024. február 29. 18:06   |   Szerző: Four

Az Egy szobalány vallomásának sztárja elárulta, nagyon hamar beleszeretett a producerbe.

hirdetés

Margaret Qualley első látásra beleszeretett a zenei Porducer Jack Antonoffba, és két hét randizás után már azt is tudta, hogy egyszer feleségül fog menni hozzá. Így aztán rögtön meg is kérdezte a Chanel kreatív igazgatóját, Virginie Viardot, hogy megtervezné-e majd a menyasszonyi ruháját. 

Talán két héttel előtte találkoztam Jackkel, de már teljesen belezúgtam. Volt bennem egy sziklaszilárd érzés, hogy ő lesz a férjem. Jackről meséltem, és azt mondtam Virginie-nek: "Szerintem találkoztam azzal az emberrel, akihez feleségül megyek. Ha igazam lesz, akkor megtervezed az esküvői ruhámat?" Azt mondtam: "Adj nekem két évet..."

- mesélte a brit Elle-nek. 

És ennél pontosabban nem is jósolhatta volna meg a színésznő, ugyanis tényleg két év után, tavaly augusztusban összeházasodtak New Jersey-ben. Természetesen Margaret egy Chanel kreációt viselt a ceremónián.

Én az a csajos csaj voltam, aki a nővérével együtt arról ábrándozott, milyen lesz az esküvőnk és kik lesznek a férjeink. A lagzi édes volt és különleges, életem egyik legvarázslatosabb napja.

Érdekesség, hogy Qualley soha nem akart nagy esküvőt, amíg nem találkozott Antonoffal:

Azt hiszem, nem lett volna ilyen nagy esküvőm, ha rajtam múlik. De Jacknek nagyszerű barátai vannak, óriási a családja is. Szerintem egy esküvő legalább annyira szól a családnak és a barátaitoknak, mint nektek. 

- mondta.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek