Starity

Kanye West szerint Kim Kardashian "kamu iskolába" járatja a gyerekeiket

2024. március 01. 15:03   |   Szerző: Four

A rapper kiakadt az exére: egy dologban továbbra sem tudnak dűlőre jutni.

hirdetés

Hosszabb szünet után Kanye West újra működött Instagramon, és rögtön azzal kezdte, hogy kritikát fogalmazott meg exe, Kim Kardashian gyereknevelésével kapcsolatban. 

Egészen pontosan Kim iskolaválasztása nem tetszik neki: West szíve szerint másik intézménybe íratná négy gyereküket. 

Kim vedd ki a gyerekeinket a Sierra Canyonból, az egy kamu iskola a celebeknek, amelyet a rendszer használ. Mostanra már mindenki tudja, mit jelent "a rendszer" kódnév. Engem is a rendszer távolított el az apámtól, és a gyerekeimet is a rendszer távolította el tőlem. 

- jelentette ki. 

Kardashian egyáltalán nem örült, hogy az exférje Instagramon tárgyalja ki a gyerekeikkel kapcsolatos problémáit. A Page Six forrása szerint Kim és Kanye gyerekei a Los Angeles-i Sierra Canyon magániskolába járnak, amely a reality-sztár szerint "fantasztikus iskola", és a gyerekeiknek "állandóságra van szükségük."

Kim sosem tiltotta el a gyerekeket az apjuktól, Kanye viszont ritkán elérhető, és néha hónapokig nem jelentkezik. 

- mondta a forrás. 

Az sem segít a helyzeten, hogy a rapper és felesége, Bianca Censori már egy ideje leginkább utazgatnak és nem élnek rendszerezett életet. Így aztán a gyerekeknek sokszor utánuk kell repülni, ha találkozni akarnak. A bennfentes szerint Kim ezt egyáltalán nem pártolja, mert nagyon fontosnak tartja, hogy állandóság legyen a kicsik életében. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek