Starity

Javulhat Harry herceg kapcsolata a családjával? - megszólaltak a szakértők

2024. március 08. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Miután kiderült Károly király betegsége, Harry herceg hazalátogatott, majd elárulta, hogy szeretné javítani a kapcsolatát a családjával.

hirdetés
Javulhat Harry herceg kapcsolata a családjával? - megszólaltak a szakértők
Fotó: hu.depositphotos.com

Februárban Harry herceg hazautazott látogatóba az apjához, Károly királyhoz, miután rákot diagnosztizálták nála. Azóta utalt arra, hogy reméli, helyre tudja hozni a megromlott kapcsolatát a családjával.

Biztos vagyok benne, hogy érzelmileg mindkettőjük számára megterhelő volt, de ez egy lépés volt a helyes irányba. Ez egy pozitív lépés volt

- mondta egy forrás a People-nek. Elismerte, hogy a hercegnek nem sok ideje volt a királlyal. Azonban "hálás volt, hogy közvetlenül beszélhetett az apjával, és kifejezhette a támogatását".

Kamilla királynő jelen volt Harry herceg látogatása alatt. Úgy tűnik, hogy ezzel a döntéssel Vilmos herceg is egyetértett.

Robert Lacey királyi szerző szerint Kamilla királynő jelenlétének "köze van ahhoz, hogy Vilmos meg akarja védeni a monarchia intézményét, amit szerinte Harryre nem lehet rábízni".

Úgy tűnt, nem hisz a testvérek közötti megbékélésben:

Nem hiszem, hogy Vilmos valaha is beleegyezne Harry visszafogadásába a családba, hacsak nem kér egyértelműen bocsánatot, és nem lép előre.

A jelek szerint a királyi család nem számíthat Károly király segítségére a kapcsolat rendbetételében.

Természetesen szeretné, ha Harry tékozló fiúként visszatérne, és sokkal jobban örülne, ha Vilmos és Harry újra barátok lennének. De rájött, hogy ez egyszerűen nem fog megtörténni

- vélekedett a királyi életrajzíró, Ingrid Seward.

Egy Vilmos herceg feleségéhez, Katalin hercegnéhez közeli forrás elárulta, hogy Harry herceg felvette-e a kapcsolatot a walesi hercegnével, aki éppen egy műtétből lábadozik.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek