Starity

Christina Applegate újabb részleteket osztott meg a szörnyű betegségéről

2024. március 11. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Christina Applegate elismerte, hogy nehéz volt megbirkóznia a sclerosis multiplex diagnózisával.

hirdetés

Christina Applegate a Good Morning America című műsorban kedden (március 12.) arról beszél, hogy az élete drasztikusan megváltozott az elmúlt években. Nem nagyon hagyja el a házát sem. 

Egyfajta pokolban élek. Nem vagyok sokat odakint, szóval ez egy kicsit nehéz a szervezetemnek. De persze a támogatás csodálatos, és nagyon hálás vagyok érte

- mondja Applegate.

A színésznő Jamie-Lynn Sigler oldalán tűnik fel, aki szintén 20 éves kora óta küzd az sclerosis multiplexszel, arról is beszél, hogy az év elején álló ovációban részesült az Emmy-díjátadón.

Az emberek azt mondták: »Ó, nagyon vicces voltál«, én pedig azt mondtam: »Azt sem tudom, mit mondtam«. Nem tudom, mit csináltam. Annyira ideges voltam, hogy már azt sem tudtam, mi történik. Nagyon éreztem a szeretetet, gyönyörű volt.

Miután megkapta a lesújtó diagnózist, a barátja, Lance Bass felkereste őt, és azt tanácsolta neki, hogy beszélgessen Siglerrel, aki át tudja érezni, min megy keresztül. Most ők ketten saját podcastet indítottak MeSsy néven, amely március 19-én debütál.

Szerettem volna valamit adni, amiket én megtanultam, és amelyek nekem segítettek. A sclerosis multiplex hozott minket össze. Itt vagyunk egymásnak, és ez nagyon sokat segített nekünk. Két órán át beszélgettünk telefonon, nevettünk, sírtunk, és azt mondtuk: »Ez segít nekünk. Vegyük ezt fel. Csináljuk meg«

 - meséli. 

via OK!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek