Starity

Terhes volt, amikor elvált a férjétől: 2 évig küzdött a fájdalommal Vanessa Morgan

2024. március 19. 13:01   |   Szerző: Four

A Riverdale sztárja nagyon hirtelen vált el férjétől, még terhes volt, amikor így döntött.

hirdetés

Vanessa Morgan most először nyilatkozott fájdalmas válásáról: a Riverdale sztárja négy évvel ezelőtt, hat hónap házasság után vált el sportoló férjétől, Michael Kopech-től, mindeközben pedig várandós volt első gyermekükkel. 

A színésznő a Broad Ideas podcastben árulta el, hogy a válás után "két évig küzdött a döntés okozta fájdalommal". 

Mintha idealizálnánk azt a valóságot, amelyet gyerekkorunkban álmodunk meg... aztán el kell gyászolnunk a jövőt, ami sosem történt meg. Elgyászolod az álmot, amit elképzeltél, és ami nem vált valósággá. 

Morgan elmondása szerint "kínosan érezte magát", hogy "nem akar szembesülni tönkrement házasságával."

Feleségül mész valakihez, és szeretnéd ezt az idealizált világot. Aztán csalódást érzel, amikor el kell magyaráznod a környezetednek, hogy nem működött. 

- mondta, 

Morgan 2020-ban már a férje nélkül jelentette be, hogy várandós, és pár nappal később kiderült, hogy a White Sox játékosa már beadta a válókeresetet. 2021-ben született meg a kisfiuk, River. 

Vanessa hozzátette, a kisfia miatt nem nyilatkozott eddig a dologról:

Úgy gondolom, ha táptalajt adsz a pletykáknak, akkor minden rosszabb lesz. Úgy döntöttem, hogy nem nyilatkozom. A fiam békessége érdekében választottam ezt, és azt hiszem, ez volt a legjobb döntés a családom szempontjából.

A színésznő exe egyébként azóta továbblépett: összejött Morgan Eudyval és született egy közös gyermekük. A Riverdale sztárja pedig két éve James Karnik kosárlabdázóval randizik. 

Az apja jelen van River életében. Nem találkoznak gyakran, de legalább mindig tudni fogja, hogy a jelenlegi partnerem az élete kezdetétől mellette van. 

- jelentette ki Morgan. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek