Starity

Elköltözött Hollywoodból Eva Mendes és Ryan Gosling

2024. március 14. 13:01   |   Szerző: Four

A színész házaspár a gyerekeik érdekében döntött úgy, hogy távol maradnak a csillogástól.

hirdetés
Elköltözött Hollywoodból Eva Mendes és Ryan Gosling
Fotó: evamendes/Instagram

Ryan Gosling és Eva Mendes úgy döntött, csendesebb életre vágynak: a színész házaspár egyik ismerőse a People magazinnak elárulta, hogy kiköltöztek Los Angeles-i otthonukból és nyugodtabb környezetben választottak maguknak családi házat.

Számukra a legfontosabbak a kislányaik. Minden más a második helyre kerül. És a lányok nagyon boldogok. Otthagyták Los Angelest, hogy kicsit északabbra költözzenek - fontos volt, hogy ne Hollywoodban éljenek. Nem akarták, hogy a lányok celebek gyerekei között nőjenek fel. 

- mondta az illető és így folytatta:

Eva és Ryan imádják az életüket, és nagyszerű, milyen harmóniát teremtettek maguk körül azzal, hogy meghúzták a határaikat. A házasságuk a legfontosabb és az, hogy a lányaik boldogan éljenek. 

A két híresség talán az egyik legprivátabb celebpár: a vörös szőnyegen sem szoktak együtt mutatkozni (még az Oscar-gálára sem kísérte el Ryant a felesége, inkább a színész édesanyja és testvére szurkoltak neki a rendezvényen), és arra különösen figyelnek, hogy a gyerekeikről ne készüljenek paparazzifotók. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek