Starity

Újabb részletek derültek ki a Varázslók a Waverly helyből folytatásáról

2024. március 24. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Kiderült a Varázslók a Waverly helyből folytatásának története, illetve bejelentették, hogy a Disney Channel berendelte a teljes évadot.

hirdetés
Újabb részletek derültek ki a Varázslók a Waverly helyből folytatásáról
Fotó: Varázslók a Waverly helyből

Most jelentették be, hogy a Varázslók a Waverly helyből folytatását hivatalosan is berendelte a Disney Channel, miután az év elején leforgatták a pilot epizódot. A folytatásnak a korábbi főszereplők, David Henrie és Selena Gomez lesznek a producerei. 

A történetről röviden:

A hamarosan induló új sorozatban egy felnőtt Justin Russót (Henrie) láthatunk majd, aki úgy döntött, hogy normális, halandó életet él családjával, Giadával, Romannal és Milóval. Amikor Justin nővére, Alex (Gomez) segítséget kérve elhozza otthonába Billie-t, Justin rájön, hogy le kell porolnia a mágikus képességeit, hogy mentorálja a varázslótanoncot, miközben a mindennapi kötelezettségeivel is zsonglőrködik - és meg kell védenie a varázslóvilág jövőjét.

A sorozathoz csatlakozik Max Matenko, mint Justin legkisebb fia, Milo, valamint a korábban bejelentett Janice LeAnn Brown a fiatal, nagyhatalmú varázsló, Billie szerepében; Alkaio Thiele, mint Justin legidősebb fia, Roman; és Mimi Gianopulos, mint Justin felesége, Giada. Mindannyian állandó szereplői lesznek a sorozatnak.

Az új sorozat forgatása, melynek előzetes címe Wizards (Varázslók), a jövő hónapban kezdődik Los Angelesben, és még ebben az évben bemutatásra kerül a Disney Channelen és a Disney+-on. 

via Just Jared Jr.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek