Starity

Féltékenység és folyamatos viták - ez jellemző Eva Mendes és Ryan Gosling kapcsolatára?

2024. március 28. 14:02   |   Szerző: Four

A két sztár annyira privátan éli a magánéletét, hogy egyesek szerint nincsenek is együtt.

hirdetés

Furcsa pletykák keringenek Eva Mendes és Ryan Gosling kapcsolatáról: legfőképp azért, mert a notóriusan privát életet élő pár még az idei Oscar-gálán sem mutatkozott együtt, ahol egyébként Ryan esélyes volt a szobrocskára illetve az est sztárfellépője volt. 

Sokakat meglepett, hogy Eva nem kísérte el Ryant. Nagy este volt ez Ryan számára, és Eva nem volt mellette. 

- mondta az In Touch Weekly forrása, aki szerint a két híresség házasságába éket vert a féltékenység Eva részéről:

Nem szeret Ryannel közösen megjelenni a hivatalos eseményeken, de az Oscar-gála azért más volt. Ez csak azt mutatja, hogy mennyire elszeparáltan élik az életüket. 

A színésznő nemrég mesélt arról, hogy hallgatólagos egyezséget kötött Ryannel, amikor a kislányaik megszülettek: eszerint ő marad otthon a lányokkal, míg a férje a karrierjét építi. 

Eva rengeteg mindent feladott, hogy támogassa Ryant, és hogy a lehető legtöbbet foglalkozzon a lányokkal. Ryan forgatásokra jár, élvezi a munkáját, beszélget a kollégákkal, míg Eva otthon van a gyerekekkel és nem nagyon van szociális élete. 

- mondta a bennfentes. 

Eva elszeparálódott a családjától és a barátaitól, és ez féltékenységet szült. Nem egyszerű neki, hogy ő az elsőszámú szülő, míg Ryan rengeteg szerepet kap. Imád édesanya lenni és támogatja Ryant, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne nehéz helyzetben időnként. 

Embed from Getty Images

Sőt, az illető szerint túlnyomó többségben Ryan diktál a közös életükben, főként azzal kapcsolatban, hogy mennyi bepillantást engedjenek a nyilvánosságnak. 

Talán nem egyértelmű, de Ryan nagyon domináns, és ő határozza meg, hogyan mutatkozzanak. Ragaszkodik az ultraprivát életmódjukhoz, és már az elejétől kezdve ő döntött úgy, hogy nem mutatkoznak együtt. Ryan a saját házában, külön élt Evától, amíg meg nem született az első gyerekük. Ez tulajdonképpen jól mutatja, milyen a személyisége. 

- mondta, majd így folytatta:

Eva elfogadta Ryan kikötését, szereti őt, de a személyiségére nem jellemző, hogy ennyire privát legyen. Szeretné egy kicsit jobban felvállalni a kapcsolatukat, mert az emberek gyakran elfelejtik, hogy Ryannek van felesége és gyerekei. 

Egy másik probléma is felütötte a fejét a házasságukban a forrás szerint: a gyermekvállalás kérdése, nevezetesen, hogy a színésszel ellentétben Mendes nem akar több gyereket.

Ryan felhozta, hogy legyen még egy gyerekük, de ezen jól összevesztek, mert Eva nem akarja. 

A bennfentes azt állítja, amúgy is mindennaposak mostanában Goslingék háza táján a veszekedések, és lehetséges, hogy ez a nézetkülönbség, plusz Ryan folytonos titkolózása lesz az utolsó csepp a pohárban náluk. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek