Starity

Vilmos hercegnek egyedül kell helytállnia a királyi családban

2024. március 25. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Vilmos herceg mindent megtesz, de óriási súly nehezedett a vállára, mivel Károly király és Katalin hercegné is súlyos beteg.

hirdetés
Vilmos hercegnek egyedül kell helytállnia a királyi családban
Fotó: hu.depositphotos.com

Vilmos hercegnek az édesanyja, Diana hercegné 1997-es tragikus halála óta nem kellett még ilyen szintű válsággal szembenéznie. A trónörökösnek most a felesége, Katalin hercegné rákdiagnózisával is meg kell küzdenie, ráadásul az édesapja, III. Károly király is küzd ezzel a betegséggel. Közben meg kell felelnie a leendő uralkodótól elvárt kötelességeknek.

A leendő király most lényegében egyedül próbálja fenntartani a monarchiát, és az öccse, Harry herceg segítsége nélkül kell helytállnia. Mostohaanyja, Kamilla királynő, valamint a nagynénje, Anna hercegnő, a nagybátyja, Eduárd herceg és a felesége az egyetlen idősebb dolgozó királyi családtagok, akik segítenek neki. 

Eredetileg úgy volt, hogy Katalin hercegné "húsvét után" tér vissza a királyi feladatokhoz. Mégis, bennfentes források most azt mondják, hogy "szeptemberig kieshet".

Vilmos mindent megtesz, az egyik percben még tanulja a szerepét, most pedig hihetetlen stressz alatt van

- állította a forrás.

Mindezek tetejébe a leendő királynak gondoskodnia kell a hercegi pár három gyermekéről, György és Lajos hercegről, valamint Sarolta hercegnőről, miközben a leendő királynő kemoterápiás kezelésekre jár. 

A walesi herceg ismét a végletekig próbára van téve, amivel mindannyian találkozunk egyszer a törékeny életünk során. Nincs kétségem afelől, hogy fel fog nőni a kihíváshoz, és minden egyes megbízatáson, amire elmegy, mosolyogni fog, és alaposan elkötelezi magát azok ügyei vagy gondjai iránt, akikkel találkozik

- nyilatkozta egy másik palotabeli bennfentes. 

És mindezt hónapokon keresztül fogja tenni, olyan teherrel a vállán, ami miatt sokak kétségbeesetten sírnának az ágyukban. Vilmos hercegben megvan édesanyja együttérzése, de a néhai II. Erzsébet királynő acélos eltökéltsége is. Ez jó szolgálatot fog neki tenni.

via OK!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek