Starity

Josh Peck megtörte a csendet egykori kollégája szexuális zaklatási ügyében

2024. március 26. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Josh Peck közleményt adott ki, miután sokáig nem reagált arra, hogy korábbi kollégája, Drake Bell először beszélt az őt ért szexuális zaklatásról.

hirdetés

Josh Peck nyilatkozatot adott ki, miután sok kritikát kapott, amiért nem nyilatkozott hamarabb Drake Bellről és a Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV-ben elhangzott vádakról.

Március 17-én mutatták be az ID-n a Nickelodeon sötét oldalát feltáró új, négyrészes dokumentumfilmet. Az epizódokban a Nickelodeon sorozatok szereplői és stábtagjai nyíltan beszélnek negatív tapasztalataikról a forgatásokon, többek között az iCarly, a Victorious és az Amanda Show forgatásán. Szó esik visszaélésekről, szexizmusról, rasszizmusról és szexuális zaklatásról is.

A doku-sorozatban Drake Bell, aki leginkább a Drake & Josh című sorozat főszereplőjeként ismert, mesél arról, hogyan zaklatta szexuálisan a korábbi Dialogue Coach-a, Brian Peck 2004-ben. Mióta Bell megszólalt, a Drake & Josh másik sztárját, Josh Pecket többen kritizálták, amiért nem reagált a történtekre. Most azonban megtörte a csendet.

Befejeztem a Quiet On Set dokumentumfilmet, és néhány napot töltöttem a feldolgozásával. Drake-et privátban kerestem fel, de szeretném kifejezni a támogatásomat a túlélőknek, akik elég bátrak voltak ahhoz, hogy a Nickelodeon forgatásán történt érzelmi és fizikai bántalmazásról szóló történeteiket megosszák a világgal

- írta az Instagramon.

A gyerekeket meg kell védeni. Ezt nyilvánosan átélni hihetetlenül nehéz, de remélem, hogy gyógyulást hozhat az áldozatok és családjaik számára, valamint szükséges változásokat az iparágunkban

- tette hozzá. 

via PopBuzz

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek