Starity

Ilyen szerepet nem akar többé vállalni Hunter Schafer

2024. április 04. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Hunter Schafer elárulta, hogy nem akar többé transznemű karaktert játszani, túl gyakran kérik fel ilyen szerepre.

hirdetés

Hunter Schafer, a 25 éves transznemű színésznő egy transz karakter, Jules Vaughn szerepével vált híressé az HBO nagysikerű tinidrámájában, az Eufóriában. Schafer azonban azt mondta, úgy érzi, színésznőként messzebbre juthatna, ha nem ez lenne a középpontjában annak, amit csinál.

Olyan keményen dolgoztam, hogy eljussak oda, ahol most vagyok, túljutottam az átalakulásomon, ezeken a nagyon nehéz pontjain, és most már csak lány akarok lenni, és végre továbblépni

- mondta Schafer a nemváltásáról.

A GQ magazinnak megvallotta, hogy egyszerűen "transz színésznőként" ismerik, ami nagyon zavarja: 

Végső soron megalázó számomra és annak, amit csinálni akarok. Rengeteg transz-szerepet ajánlottak már fel nekem, és én egyszerűen nem akarom elvállalni. Nem akarok beszélni róla.

Majd hozzátette, hogy tisztában van vele, hogy mennyire ismert lett az utóbbi években:

Biztosan tudom, hogy jelenleg én vagyok az egyik leghíresebb transznemű ember a médiában, és felelősséget érzek, talán egy kicsit bűntudatot is, amiért nem voltam nagyobb szóvivő. De végső soron tényleg úgy gondolom, hogy ha nem ez áll a középpontban, akkor továbbjuthatok. És úgy gondolom, hogy a "mozgalom" érdekében továbblépni és fantasztikus [munkát] végezni sokkal hasznosabb lesz, mint állandóan erről beszélni.

via BBC

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek