Starity

Fájóan közel áll Vilmos herceg ahhoz, hogy átvegye a trónt

2024. április 09. 15:03   |   Szerző: Four

Károly király egészségéről aggasztó hírek érkeztek: Vilmos herceg hamarosan trónra kerülhet.

hirdetés
Fájóan közel áll Vilmos herceg ahhoz, hogy átvegye a trónt
Fotó: theroyalfamily/Instagram

Aggasztó Károly király állapota: Tina Brown a New York Timesnak írt esszéje alapján "Vilmos herceg ijesztően közel áll ahhoz, hogy átvegye a trónt" rákkal küzdő édesapjától. 

Az, hogy Károly király és Katalin hercegné állapotáról szinte egyszerre érkezett rossz hír, ijesztő közelségbe hozta a tényt, hogy Vilmos hercegnek egyszer át kell vennie a trónt. Abban reménykedtek, hogy lesz még pár évük, amíg a nyilvánosság elől elrejtve nevelhetik a gyerekeiket. 

- írta Brown.

A Vanity Fair volt főszerkesztője szerint ez a helyzet hatalmas nyomást helyezett a hercegi párra. Brown hozzátette, a brit királyi családban kirobbant botrányok - Harry herceg és Meghan Markle függetlenedése illetve András herceg kötődése az elítélt pedofil Jeffrey Epsteinhez - hihetetlen súlyt rakott Kate-re és Vilmosra. 

Catherine a legnépszerűbb tagja a királyi családnak Vilmos után. A monarchia jövője egy hajszálon függ, és az a hajszál Catherine.

- írta.

Brown szerint a jelenlegi helyzeten az sem segít, hogy Vilmos hercegre most elképzelhetetlenül nagy felelősség hárul úgy, hogy közben nagyon aggódik a feleségéért. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek