Starity

Matty Healy eljegyezte modell barátnőjét

2024. június 12. 17:05   |   Szerző: Four

Taylor Swift exe úgy tűnik, megtalálta az igazit a modell Gabbriette Bechtel személyében.

hirdetés

Megházasodik a The 1975 frontembere! Matty Healy gyűrűt húzott szerelme, a modell Gabbriette Bechtel ujjára, aki tegnap Instagram-hivatalossá tette a hírt. 

Bechtel Instagram-sztoriban posztolt képet a gyűrűről - ide kattintva látható, majd később Healy színésznő édesanyja, Denise Welch megerősítette, hogy lagzi lesz a családban:

Hetek óta tudom, hogy Matty vőlegény lett... (...) Arra ébredtem ma reggel, hogy Instagramra is kiposztolták. Instagram-hivatalossá tették... Eljegyezte Gabriella Bechtelt - vagy ahogy többen ismerik, Gabbriette-et. A gyűrűt úgy csináltatta neki, fekete gyémánt. Nem is lehetnénk ennél boldogabbak. Ő minden, amit menynek szeretnék - nagyon boldog vagyok.

- mondta egy brit talkshow-ban. 

A zenész és a modell tavaly szeptember óta alkot egy párt: Healy röviddel azután jött össze a lánnyal, hogy szakított Taylor Swifttel. Az énekesnő nagyon megsínylette a dolgot: több dalt is írt a rövid életű kapcsolatról az új albumán, bár Healyről kiderült, "soha egy pillanatig sem tartotta komolynak" a szerelmüket.

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek