Starity

2 hónap után először hagyhatta el az otthonát Nina Dobrev - elmesélte, hogy történt a balesete

2024. június 13. 14:02   |   Szerző: Four

A színésznő olyan csúnyán megsérült, hogy műteni kellett az egyik lábát.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Nina Dobrev olyan csúnya motorbalesetet szenvedett, hogy műteni kellett a lábát. A színésznő több fotót is posztolt arról, hogyan tölti az idejét a lábadozás során, és most végre személyesen is elmesélte, hogy történt a kellemetlen eset. (Ide kattintva nézhető a beszélgetés.) 

Dobrev a The Talk műsorának vendége volt, ott számolt be róla, hogy "két hónapja most először lépett ki a házából". 

Meg kellett műteni a térdemet, kaptam egy óriási térdrögzítőt. Egyelőre nem igazán tudok egyedül menni... eltört a térdem, meniszkusz- és keresztszalagsérülést szenvedtem. 

- mondta. 

A színésznő motocrosszozás közben esett el: életében először próbálta ki, és mint mondta, "nem ment jól". 

Nem ajánlom, srácok. Minden oké, megtanultam a leckét: soha ne szállj fel cross motorra. Kipörgött a kerék, elvesztettem az irányítást, bepánikoltam és a motor elszállt alólam. Szerencsére nem esett rám, az orvosok szerint akkor sokkal rosszabb lenne a helyzet. De amikor földet értem, ráestem az egyik lábamra, és a térdem egyszerűen elpattant. 

Dobrev hozzátette, nagyon örült neki, hogy most egy kicsit kiöltözhetett: az utóbbi időben ugyanis leginkább a kutyusai társaságában töltötte napokat.

Az életem most a kutyák ölelgetéséből áll. A kuyták, filmnézés, fizikoterápia, evés, alvás és pisilés - ez nagyjából a program. 

- viccelődött, és még azt is elárulta, teljesen rászokott a Fargo című sorozatra.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek