Starity

Nicole Kidman megerősítette: tényleg készül az Átkozott boszorkák folytatása!

2024. június 14. 14:02   |   Szerző: Four

Jó hír a rajongóknak: Nicole Kidman szerint tényleg készülőben van az Átkozott boszorkák 2.

hirdetés

Nagyszerű hírt közölt Nicole Kidman! A színésznő visszatér egy régi szerepéhez, méghozzá Gillian Owenst fogja alakítani az Átkozott boszorkák folytatásában. 

Korábban írtunk róla, hogy tervben van a projekt, Kidman nyilatkozatával azonban hivatalossá vált, hogy zöld utat kapott a forgatás. 

A színésznő a People magazinnak nyilatkozott arról, hogy ő és a testvérét alakító Sandra Bullock is benne lesz a folytatásban:

Igen, szrepelni fogok benne, és Sandy is. Ennyit mondhatok csak, de nagyon izgalmasnak találjuk, hogy végre megcsinálhatjuk a filmet. Megtaláltuk a módját, hogy elkészüljön. 

- mondta. 

Az eredeti produkciót Alice Hoffman 1995-ös regénye ihlette, mely szerint Sally (Bullock) és Gillian Owens (Kidman) felmenői boszorkák voltak, a két lányt pedig miután szüleik meghaltak, két bolondos nagynénjük nevelte fel, akik szintén hittek a varázslatos örökségükben. Az Owens lányokat azonban szörnyű átok sújtja: bármelyik férfi, akibe beleszeretnek, rövid időn belül meghal. Sally és Gillian különböző módon próbál megküzdeni a helyzettel: előbbi kizárja a varázslatot az életéből, utóbbi pedig próbálja kiélvezni a sorstól kapott lehetőségeket. A káosz akkor költözik be az életükbe, amikor a két lány véletlenül megöl egy erőszakos férfit.

via Deadline

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek