Starity

Katalin hercegné visszatért! Először nyilatkozott az állapotáról és új hivatalos fotót posztolt!

2024. június 14. 21:09   |   Szerző: Four

Katalin hercegné újult erővel tért vissza és nyilatkozott az egészségi állapotáról!

hirdetés

Kate Middleton visszatért! A hercegné a márciusi videója óta (amelyben közölte a szomorú hírt, hogy rákkal küzd) most először új hivatalos fotót osztott meg, és hosszú posztban írt az állapotáról, illetve elárulta, részt vesz Károly király hétvégén megrendezendő születésnapi felvonulásán. 

Elképesztően örültem minden kedves üzenetnek és támogatásnak, amelyet az elmúlt pár hónapban kaptam. Nagyon sokat számított ez nekem és Williamnek is, és átsegítettek bennünket a legnehezebb időszakokon. A felépülésem jól halad, de bárki, aki kemoterápiás kezelésen esett át, tudja, hogy vannak jó napok és rossz napok. A rossz napokon gyengének és fáradékonynak érzed magad, és meg kell adnod magad a tested jelzéseinek, hogy pihenned kell. De a jó napokon, amikor erősebbnek érzed magad, akkor szeretnél mindent kihozni magadból. 

- írta, majd így folytatta:

Továbbra is kezelés alatt állok, és ez az elkövetkezendő pár hónapban is így lesz. Azokon a napokon, amikor jobban érzem magam, öröm részt venni az iskolai életben, olyasmivel tölteni az időt, ami pozitív gondolatokkal és energiával tölt fel, csakúgy, mint egy kicsit otthonról dolgozni. Várom, hogy ezen a hétvégén részt vehessek a családommal a király születésnapi felvonulásán, és reménykedem benne, hogy csatlakozhatok néhány hivatalos eseményhez a nyáron, ugyanakkor tudom, hogy még nem vagyok túl a betegségen. 

- vallotta be. 

Tanulom, hogyan legyek türelmes, főként a bizonytalansággal kapcsolatban. Egyszerre csak egy napra koncentrálok, hallgatok a testemre, és tudom, hogy sok időre van szükség a gyógyuláshoz. Köszönöm a megértéseteket, és hogy bátran osztottátok meg velem a történeteteket. 

- búcsúzott a hercegné. 

A Page Six információi szerint Katalin hercegné szombaton hintóval fog érkezni a gyermekeivel, és a felvonulást a dandártábornok irodájából fogja megtekinteni a családjával. Úgy tudni, hogy ő is ott lesz a Buckingham-palota balkonján, ahonnan a brit királyi család a zászlós díszszemlét szokta végignézni, de a jelenléte függ az egészségi állapotától.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek