Starity

Belefáradt abba, hogy mindenki Taylor Swiftről kérdezi - Joe Alwynnak elege van

2024. június 18. 14:02   |   Szerző: Four

A színész gyűlöl nyilatkozni a magánéletéről, főleg a Taylor Swifttel történt szakításáról.

hirdetés

Joe Alwyn már akkor is notóriusan privátan kezelte a magánéletét, amikor egy párt alkotott Taylor Swifttel - a szakításuk után azonban főleg nem nyilatkozott a kapcsolatuk alakulásáról, egészen mostanáig. (Például elárulta azt is, nagyon hamar kiderült, hogy véget ért a kapcsolatuk.)

A színész a Daily Mail bennfentese szerint belefáradt abba, hogy folyton a szakításról kérdezték, és "érzelmileg kimerült". Azt remélte, ha most nyilatkozik, akkor azzal egyszer és mindenkorra véget vet a kérdéscunaminak, de nem így lett. 

Joe szeretett volna túl lenni az egészen, hogy utána továbbléphessen a karrierjével. Soha nem akart nyilatkozni, azt remélte, hogy majd magától véget ér a médiacirkusz, de nem így történt. Taylor egy vagyont keresett azzal, hogy egy egész albumot csinált a szakításukról. Mindeközben őt egyre csak "Taylor exének" nevezik. 

- mondta. 

A két híresség tavaly, hat év után szakított, és Swift több dalt is írt róla az új, The Tortured Poets Department című albumán. Mint kiderült, Alwyn ennek sem örült:

Joe nem haragszik Taylorra, de szeretné, ha tudná, hogy a dalaiban hallható rejtélyes célozgatásokkal fájdalmat okozhat bizonyos személyeknek, ha nem tisztázza, hogy pontosan kiről is szól a szerzemény.

- tette hozzá a forrás. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek