Starity

Miley Cyrus sejtette, hogy nem fog sokáig tartani az apja házassága

2024. június 27. 09:09   |   Szerző: Four

Mindössze 7 hónapig volt házas Firerose és Billy Ray Cyrus, és most megy köztük a sárdobálás.

hirdetés

Miley Cyrus úgy érzi, az apja orra alá dörgölhetné, hogy már az elejétől sejtette, nem lesz hosszú élete a házassága Firerose-zal. (Billy Ray Ray Cyrus hét hónap után válik az énekesnőtől, és elég csúnya botrány alakult ki köztük, durvábbnál durvább vádakat hoznak fel egymás ellen.)

Miley az In Touch Weekly forrása szerint továbbra is arra vár, hogy az apja küzdjön a kapcsolatukért és kérjen bocsánatot az anyjától, Tish-től:

Miley még mindig haragszik az apjára azért, amilyen szörnyű módon bánt Tish-sel, tehát nem fog neki megbocsátani csak azért, mert újra szingli lett. Billynek nagyon keményen kell dolgoznia azért, hogy visszakerüljön a kegyeibe, de kezdetnek jó, hogy már válik Firerose-tól. 

A bennfentes szerint Miley mindig is sejtette, hogy nem lesz hosszú életű az apja házassága, és hogy Billy Rayt átveri a felesége. 

Nagyon felidegesítette, hogy Billy Ray nem hallgatott a figyelmeztetéseire. Nem szeretné azt látni, hogy az apja szenved, ugyanakkor titokban örül neki, hogy igaza lett. Boldog, hogy az apja észhez tért és kidobta Firerose-t, mert mindig is a lányt okolta azért, hogy tönkrement a kapcsolatuk. Billy Ray most mindent elkövet azért, hogy helyrehozza a kapcsolatát Miley-val. Ha ez megtörténik, akkor Tish-sel és az egész családdal ki kell békülnie. Hogy mi lesz, az csak idővel derül ki, de ismerve Miley-t, valódi lépéseket szeretne látni az apja részéről, ami magába foglalja a terápiát is. 

- tette hozzá. 

Miley ugyanis az ismerőse szerint nagyon hisz a terápiában, és szeretné, ha az apja begyógyítani a múlt sebeit. (Nemrég nyilatkozott róla, hogy Billy Ray nagyon nehéz körülmények között nőtt fel.) "Mindig is szeretni fogja, tehát a kibékülés benne van a pakliban, de nem egy pillanat alatt fog megtörténni."

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek