Starity

Már nincs harag köztük: ezért döntött úgy Sophie Turner és Joe Jonas, hogy békében zárják le a házasságukat

2024. szeptember 12. 22:10   |   Szerző: Four

A két híresség sikeresen megegyezett a gyerekeik felügyeleti jogait tekintve.

hirdetés

Tavaly ilyenkor elképesztő ellentétek feszültek Joe Jonas és Sophie Turner között, miután a zenész szeptember elején, 4 év házasság után beadta a válókeresetet. 

Turner kicsivel később beperelte Jonast azzal a váddal, hogy a zenész "visszatartja a két kislányukat, mert nem akarja őket elengedni Angliába" - mindezt Jonas tagadta. 

Sophie azt is felhozta a hivatalos dokumentumokban, hogy Joe-val abban állapodtak meg, Angliába teszik át a székhelyüket, a zenész azonban végül visszatáncolt. A színésznő nemrég egy interjúban kijelentette, "élete legsötétebb időszaka volt", amikor Joe-val harcolt a gyerekeik felügyeleti jogáért, és sokáig tényleg úgy tűnt, a két sztár elképesztően csúnya válási procedúrának néz elébe.

Végül aztán sikerült mediáció segítségével megegyezniük, és a People magazin forrása szerint nagy szerepe volt ebben annak, hogy belátták, a két kislányuk érdekében ki kell békülniük. 

Sikerült 180 fokos fordulatot venniük a csúnya felügyeleti per után. Már barátok, és nagyszerűen nevelik együtt a kicsiket. Úgy döntöttek, arra koncentrálnak, hogy mi a legjobb a lányoknak. A válás mindegyiküket megviselte. 

- jelentette ki az illető. 

Jonas és Turner sikeresen mindenben megegyezett, és a napokban véglegesítették is a válást. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek