Starity

Pauly D nem spórol a cipőkön

2010. december 26. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pauly D-t, a Jersey Shore sztárját a minap Los Angelesben kapták lencsevégre, amint tekintélyes cipőgyűjteményét bővítte.

hirdetés
Pauly D nem spórol a cipőkön

DJ Pauly D-t a napokban Los Angeles utcáin kapták lencsevégre, amint egy cipőboltból – pontosabban egy tornacipőboltból – távozott.

Pauly D-t, eredeti nevén Paul del Vecchiót, amint kilépett az üzletből, fotósok és riporterek hada támadta meg – ahogy ez ilyenkor lenni szokott. Arról faggatták, mit vásárolt az üzletben. Kérdésükre Pauly elmondta, tekintélyes cipőgyűjteményét bővítette.  A valóságshow-szereplő az üzletben négy pár cipőt vett, méghozzá a legújabb Nike-modelleket – páronként 120 dollárért, azaz kb. 24 500 Ft-ért.

„Sokat utazom nyugatra, hogy cipők után kutassak. Egyedi, ritka darabokat keresek. És hát, ezek bizony nem jönnek olcsón!” – nyilatkozta a TMZ-nek.

A hírességnek jelenleg kb. 350 pár cipője – hogy senki se értse félre: 350 pár tornacipője – van. És hogy mindez mennyit ér? A becslések szerint kb. 30 000 dollárt, azaz kb. 6 150 000 Ft-ot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek