Starity

Miley Cyrus meg szeretne változni

2010. december 29. 12:12   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta Miley stílust váltott, sok rajongója – főleg a kisebbek – elfordult tőle, de úgy látszott, ez annyira nem is zavarja a lányt. Most azonban megbánta az egészet.

hirdetés
Miley Cyrus meg szeretne változni

Miley Cyrus nemrég töltötte be 18. életévét. A Hannah Montana című Disney-sorozatot – mely a valódi sikert hozat neki – otthagyta, mondván: stílust szeretne váltani, hogy ne csak a kisebbek ismerjék meg nevét. Ez sikerült is neki – jött a Can't Be Tamed, és a jóval vadabb stílus. Sok rajongója elfordult tőle, de látszólag Miley-t ez nem zavarta különösebben. Élvezte, hogy mást csinálhat. Legalábbis úgy tűnt. Ezután az is kiderült, hogy szülei beadták a válópert, s ez a lányt még jobban megviselte.

A napokban azonban az Oceanup kiderítette az igazságot: Miley-t nagyon is elszomorítja az, hogy elfordultak tőle szeretett rajongói, és rettentő dühös magára a stílusváltás miatt. A válófélben lévő szülők, Tish és Billy Ray kétségbeesetten meg akarják menteni lányukat attól, hogy „egy újabb Lindsay Lohan” legyen belőle. Egy közeli barát az Oceanup kérdésére ennyit mondott: „Annak ellenére, hogy Miley már több országban is nagykorú, és képes arra, hogy saját döntéseket hozzon a legtöbb kérdésben, még mindig nagyon közel áll a szüleihez. Miley rendkívül makacs lány, és szeret saját döntéseket hozni, de... nagyon szereti az apját és az anyját, ők a legfontosabbak számára. Tudta, hogy az a videó, amin bulizik a haverjaival, kikészíti majd a szüleit. Szörnyű félelem van benne, hogy rossz útra tért, és elveszíti a helyes utat. Valamelyik nap kétségbeesve jött át hozzám azzal, hogy elvesztette az önuralmát, rossz ember lett, de ő ezt nem akarja. Ráadásul bűntudata van amiatt, hogy a szüleinek fájdalmat okoz, a rajongóiról nem is beszélve...”

Miley mindezek következtében ünnepélyesen fogadalmat tett szüleinek: megtalálja az egyenes utat, újra elindul rajta, megint úgy fog viselkedni, mint egy valódi példakép a fiatal rajongók számára, ahogy azt kell, mert fanatikusai megérdemlik!

Ennek kapcsán Miley feltett egy videót is az internetre, melyben boldog karácsonyt kíván, mesél a 2011-es terveiről, és elmondja: minden rajongóját nagyon szereti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek