Starity

SugarGirl profilja

SugarGirl yellow yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2010. november 10.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • 1997. december 23.
  • Lakhely
  • Budapest
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • alvás... :D
  • Zenei stílusom
  • számomra két zenei stílus létezik: ami tetszik, és ami nem.
  • Imádom
  • lady gaga, zongora, new york, ruhák, fényképezés
  • Utálom
  • justin bieber, sp, mm stb... ha valakinek nics személyisége, kelbimbó :)
  • Weblapom
  • - nem publikus -

"Fashions fade, style is eternal." - Yves Saint Laurent

SugarGirl
Utoljára aktív: 2013.01.29. 00:12Státusz módosítva: 2012.07.30. 17:05

Mi újság nála?

2012.11.18. 00:12SugarGirl új kedvence Daphne Groeneveld

2012.11.03. 02:02SugarGirl új kedvence Cara Delevingne

2012.10.30. 17:05SugarGirl új cikket írt.

2012.08.28. 13:01SugarGirl új cikket írt.

2012.08.24. 17:05SugarGirl új kedvence Fiona Apple

Bemutatkozás


Üdvözöllek Idegen!

 

Nem szeretek magamról írni, mert abból, ami ide kifér, úgysem tudsz megismerni. Ha órákig beszélgetnénk, sem tudnál teljesen. Azért én most mégis összedobtam valamit, remélem kedvedre való lesz, de ha mégsem, majd csak kiheverem valahogy...

A zene az, amire sosem lehet azt mondani, hogy nem alkalmas. Akár szétvet az energia, akár levert vagy, mindig tudsz olyan zenét találni, ami éppen a hangulatodhoz illik. Zene imádó családból származom. Folyton szólt otthon valami. Előbb tudtam, hogy ki az a John Lennon, vagy Janis Joplin, mint a saját nevemet. A klasszikusokon nőttem fel: Robbie Williams, The Beatles, AC/DC, Janis Joplin, Rolling Stones, Michael Jackson, Queen, Guns n' Roses, The Who, The Doors, Nirvana, Johnny Cash, Frank Sinatra, Madonna...stb. Talán ezért vagyok a leghálásabb a szüleimnek, hogy megtanították, mi az az igényes zene, és nem pedig bevágtak a Disney Chanel elé, és hagyták, hogy átvegyem a szelena stílust.

Na igen. Az egyik legnagyobb kedvencem sem éppen gyermeki ártatlanságáról közismert. De nem is ezért szeretem. Ha nagyon őszinte akarok lenni, Taylor Momsent először a Grincsben láttam, de akkor még nem nagyon keltette fel az érdeklődésemet, mivel kb. 4 éves lehettem. Legközelebb a Gossip Girl-ben láttam viszont, és rögtön megtetszett a színészi játéka. Hallottam, hogy van egy zenekara, a The Pretty Reckless, és mivel tudtam, hogy tehetséges színésznő, gondoltam adok egy esélyt zenei téren is neki. Életem egyik legjobb döntése volt. Rögtön beleszerettem. Nehéz elhinni, hogy ez a hang, egy 17 éves csajból jön ki. A többséggel ellentétben, nekem azzal sincs bajom, ahogyan viselkedik. Lehet, hogy rossz életű vagyok, de nekem még tetszik is, ahogy öltözködik, ahogy éli az életét. Én is ilyen fajta lány vagyok. Az egyetlen, amit változtatnék rajta, az az, hogy hagyja abba a cigizést. Nem azért, mert megbotránkoztató, hanem mert nem tesz jót neki. Persze még mindig ölni tudnék a hangjáért, de régen valahogy tisztábban szólt. Most meghallani rajta a bagót. De én ennek ellenére még mindig ugyanúgy szeretem, és nem mellesleg Taylort egy gyönyörű lánynak tartom, aki annak ellenére, hogy játssza itt a >>mindenki bekaphatja<< stílust, egy szeretni való lány.

Mielőtt bárki letámadna, Amy Winehouse-t már halála előtt is imádtam. Idejét sem tudom, mikor hallottam tőle az első számot. Csak arra emlékszem, hogy ez, az Amy Amy Amy volt. Nagyon megetettszett az a furcsa, erőteljes, mély hangja. Mindig szerettem őt, akkor is, amikor drogozni, és inni kezdett. Végig kitartottam mellette, és reméltem, hogy egyszer még sikerül talpra állnia. Sajnos ez nem sikerült. Még mindig nem tudom elhinni, hogy már nem lehet köztünk többé. Az ő élete mindenkinek elrettentő példa lehet, hiszen a saját szemünkkel nézhettük végig, ahogy a drog tönkre tett egy k.rva tehetséges embert. Szerettem, szeretem, és szeretni is fogom. Nyugodj békében, édesem.

Rajtuk kívül még rengeteg előadót szeretek: The Veronicas Paramore Pixie Lott Natalia Kills Sarah Jaffe Lana Del Rey Christina Perri Lily Allen Kings of Leon Jessie J Michael Jackson The BeatlesGuns n' RosesLa Roux The Who Yeah Yeah Yeahs Frank Sinatra Nirvana The Handcuffs Sia Pink Janis Joplin Tango with Lions LuciaCher Lloyd Foster the PeopleThe Ting TingsPlaceboSoul AsylumGIVERSOf Monsters and MenModdiOh LandJohnny Cash The Velvet Underground Creedence Clearwater Revial de még estig folytathatnám...

Filmek terén is eléggé meg vagyok nevelve. Audrey Hepburn, Johnny Depp, Tim Burton, Sandra Bullock, James Dean filmeket néztem, nem pedig a tvájlájt hatszáz-huszonhetedik epizódját.

Emma Stone-t először a Zombieland-ben láttam. Rettentően megtetszett, ezért rákerestem, hogy ki is ő. Csak miatta néztem meg a House Bunny-t. Csak miatta is volt érdemes, mert bár a film borzasztó volt, ő kiválóan alakított. Később olvastam, hogy ő volt az egyik szellem az Excsajok szellemében. Muszáj volt mégegyszer megnéznem azt a filmet, mert egyáltalán nem vettem észre, hogy az ő. Másodszorra is nagyon kellett koncentrálnom, mert olyan jól játszotta Allison-t, hogy észre sem vettem Emmát. :) Azonban legjobban mégis az Easy A-ben tetszett. Olive szerepét nem is oszthatták volna másra. A film is hatalmas kedvencem lett, mert végre nem egy átlagos sztori volt, hanem egy valóban humoros, cinikus vígjáték. Legközelebb a Crazy Stupid Love-ban láttam, ahol szintén az ő karaktere volt a kedvencem, és a film is ment a kedvenceim közé. A Help-ben is hatalmasat alakított, és szerintem szép is(amikor éppen nem grimaszol), és egy felettébb intelligens és okos csaj, amire manapság már sajnos nem sok példa van Hollywoodban.

Megszámlálni sem tudom, hogy hány Johnny Depp filmet láttam már. Arra emlékszem, hogy az Olló kezű Edward volt az első. 5 éves voltam, amikor a szüleim megnézették velem, és emlékszem, hogy az akkor nekem egy kínszenvedés volt. Nem azért, mert untam, hanem mert olyan szomorú volt akkor nekem. Napokig azon járt a fejem, hogy hogy lehetnek ilyen gonosz emberek. Már közel sem vagyok már ilyen naív, de akkor az nagyon megérintett. Azóta számtalanszor láttam azt a filmet, és nagy kedvenceim közé tartozik, csakúgy mint a többi Johnny film. Ez is ritka, de az összes film, amiben ő játszik (és láttam), nagy kedvencem. Egytől egyig. Pl.: Olló kezű Edward, Az utazó, Alice csodaországban, Charlie és a csokigyár, Csokoládé, Rémálom az Elm utcában, Freddy halála: Az utolsó rémálom, Cry-Baby, A szakasz, Fedőneve: Donnie Brasco, A titkos ablak, Volt egyszer egy Mexikó, A kilencedik kapu, Betépve, Az asztronauta. Több Johnny filmet is láttam már, de most kapásból csak ennyi jutott eszembe. Lenyűgözőnek tartom, hogy ennyiféle szerepet játszott már, és mindet tökéletesen vissza tudta adni. Egyszer sem volt az az érzésem, hogy zavaró, ahogyan játszik. Remélem még sokáig lesz a pályán, és hasonlóan zseniális filmekben vállal szerepet.

Egyéb kedvenc színészeim: Audrey Hepburn Audrey TautouJames DeanChanning TatumEllen PageSandra BullockAmanda Seyfried Mila Kunis de itt is hosszú a sor...

Engem nyugodtan lehet sorozatfüggőnek nevezni. Nagyon kevés sorozat fog meg igazán, de ami megfog, az többé nem ereszt. Sokakkal ellentétben, ki nem állhatom a Vampire Diaries-t, és a mindenféle vámpíros maszlagot. Egy vámpíros filmet szeretek, de azt még akkor láttam, amikor a tvájlájt nem is létezett filmesített formában: ez pedig az Interjú a vámpírral. De tényleg csak ez az egy, mert ez a nagy vámpír mánia teljesen az agyamra megy!

A Gossip Girl függőségemet unokanővéremnek köszönthetem. Egyszer nyáron náluk voltam Prágában egy hónapig, és megnézette velem az egész első évadot. Nekem az szörnyű volt, főleg mert magyar szinkronnal néztük, és úgy nézhetetlen. Majd unszolására adtam egy esélyt a 2. évadnak. Rögtön függő lettem. A 2. évadtól fantasztikus sorozat kerekedett belőle, mert végre nem Serenán és Dan-en volt a hangsúly, hanem a 3 kedvenc karaktaremen: Jenny-n, Blair-en, és Chuck-on. A legnagyobb favoritom Blair, és másokkal ellentétben engem rohadtul idegesít Serena. Ő a jókislány, meg a szent életű, közben meg olyan szinten álszent, hogy azt nem lehet szavakba önteni. Blair ezerszer jobb ember nála. Serena drogozott, minden este más pasival volt, míg Blair-nek 5 éve volt ugyanaz a barátja, szűz volt, és kitűnő tanuló. Lehet, hogy egy őtült ribanc emellett, de én pont ezt szeretem benne. Serena folyton átb.ssza, elárulja, nem is értem miért barátok. Imádom a sorozatban azt, hogy amikor már azt hinnéd, hogy tudod mi történik, akkor bumm!, megint valaki bekavar.

A kedvenc párosom természetesen Chuck és Blair. Imádom, hogy ami köztük van, az tényleg valami bensőséges, amit a Serena fajták sosem érthetnek, és birtokolhatnak. Utálom Chuck-ban, hogy mindig megbántja valahogy Blairt, de valamiért ezt szeretem a legjobban is a sorozatban. És már csak Ed hangjáért is megéri eredetiben nézni, mert az valami pótolhatatlan, ahogy azt mondja, hogy "Because I am Chuck Bass!".

A Dr.House a sorozat, amit a legrégebb óta nézek. House poénjai nélkülözhetetlenek, és én örülök, hogy 13 vissza tért, mert ő a kedvencem, persze csak House után. Én a Chase, Foreman, 13, Taub csapatot szerettem a legjobban. Örülök, hogy Cameront kiírták, mert mindig idegesített. Ettől függetlenül imádom a sorozatot. Örök kedvenc marad.

Ezen kívül még két sorozatot szoktam nézni: Nevem Earl Raising Hope

A legnagyobb álmom, hogy divattervező lehessek. Nem azért, mert a szokásos picsa vagyok, aki álmodik valami menőt és semmit nem tesz érte. Egyszerűen megbolondítanak a ruhák, hogy meglátok egy szép anyagot és már a szemem elött látom a kész darabot. Varrtam már magamnak ruhákat, hordom is őket büszkén, egy csomóan megkérdezték, hogy hol vettem!:) Ékszereket is készítettem már, de sohasem a sima "menő" divatot követem, szeretem magamévá formálni a ruhákat, hogy ne jöjjenek velem szembe az utcán. Saját stílust alakítottam ki magamnak, amiben nem kell, hogy mindig a posh cuccok szerepeljenek. Az osztályunkban van egy csaj, akinek semmi stílusa nincs és mindig engem koppint (nem beképzeltség), de az utánzat mindig utánzat marad! :D Ebben nagy példaképemnek tekintem Coco Chanelt, aki ugyanígy a semmiből kapaszkodott fel a világ tetejére. Nem pont az ő stílusa az enyém, de nagyon inspiráló szeményiségnek tartom! :D

Már 7 éve zongorázom és nagyon szeretem. Klasszikusakat tanulok eredetileg, de önszorgalomból megszoktam tanulni pár számnak a kottáját.

Azonban meg kell említenem, hogy van pár dolog, amit nem szeretek.

  • Justin Bieber! Bocs fanok, de tényleg nem értem mit lehet szeretni rajta. Nincs jó hangja, nem is játszik jó zenét, de még csak nem is helyes. De aki ezt hallgatja, az meg is érdemli!
  • Ugyanez vonatkozik Selena Gomezre is!
  • Ha valakinek nincs személyisége, vagy folyamatosan koppint valakit.
  • Ha meg akarnak szerettetni velem valamit/valakit! Oka van annak, amiért nem szeretem azt a valamit/valakit, nem csak kitaláltam.
  • Az előítéleteket. Honnan veszed, hogy rossz ember, mert más?

Nem vagyok sem barát, sem szavazat gyűjtő!

Szóval ha szavazol, írd meg, hogy miért szavaztál, és ha nekem is tetszik a profilod, akkor visszamegy.

Ha jelölsz, legalább írj két sort, hogy ki vagy, és miért jelöltél, és ha nekem is szimpatikus vagy, akkor visszajelöllek.

Ennyi lettem volna, tudom, hogy kicsit hosszúra sikerült, de nem akartam két sorba összezsúfolni mindent, hogy aztán majd jól félreismerj. Ha elolvastad, akkor ezer hálám!

xoxo SugarGirl

Kedvenc sztárok

1 Taylor Momsen
2 Jim Morrison
3 Amy Winehouse
4 Lana Del Rey
5 Johnny Cash
6 Frank Sinatra
7 Marina and the Diamonds
8 Hayley Williams
9 Axl Rose
10 Sia
11 Freddie Mercury
12 Ed Sheeran
13 Janis Joplin
14 John Lennon
15 Karen O
16 La Roux
17 Kurt Cobain
18 Lily Allen
19 Jamie Cullum
20 Katie White
21 Bob Marley
22 Mick Jagger
23 Ryan Gosling
24 Mark Foster
25 Sarah Jaffe
további kedvencek

Randomképek

Taylor♡
Johnny♡
Gaga♡
Gaga♡

Barátok

#Anita95
#Anita95

visszatérő vendég

som96
som96

új tag

LitBbyGaga
LitBbyGaga

visszatérő vendég

heyitsamyMT
heyitsamyMT

▪chatnoir

dorivivi1998
dorivivi1998

visszatérő vendég

Üzenőfal

Ewanon96 Szia! Ment egy szavazat, mert nagyon tetszik a profilod, érdekes személyiségnek, különleges embernek, és mindemellett igazán szimpatikus személynek tartalak. Örülök, hogy végre akad egy ember, aki a klasszikusokon nőtt fel, mert bár bevallom, én is odavagyok néhány olyan sorozatért/filmért/színészért, illetve énekesért, aki/ami közel sem klasszikusnak számít, de attól még jó. Köszönöm, hogy nem szereted a tvájlájtot, az egy valami kimondhatatlan borzadáj, mindemellett én is zongorázok, már óvodás korom óta. Ment egy szavazat, nagyon tetszik a személyiséged és a profilod egyaránt!

2014.10.31. 14:02

Fannycska999 Szia! Szép a profilod és van egy - két közös kedvencünk, ezért szavaztam :)

2014.04.30. 15:03

Fannycska999 Szia! Szép a profilod és van egy - két közös kedvencünk, ezért szavaztam :)

2014.04.30. 15:03

melonfuckerweirdkid Hali! Muszáj volt írnom az üzenőfaladra,mert nagyon tetszik az egész profilod,kinézetre is meg úgy a dolgok amiket szeretsz,ln is sokat szeretek,Lana-t pl.iszonyatosan!*-* Az ikonod meg behaláááááás <3 :P

2013.12.31. 18:06

Mizorechan Szavaztam! Nagyon szimpi vagy! :D Véégre valaki aki nem szereti a tvájlájtot és a vámpírnaplókat!!!! Vámpíros filmek terén én inkább Van Helsinget nézek. :D És imádom Johnny Depp-et és a felsoroltak 75%-át XD

2013.11.16. 23:11