Starity

Sztárok és kedvenc fejfedőik XI.

2014. február 09. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk kedvenceink, kedvenc sapkáit és kalapjait immár tizenegyedik alkalommal!

hirdetés
Sztárok és kedvenc fejfedőik XI.

Cikksorozatunk vadonatúj részében ismételten 10 olyan sztárt mutatunk be, akiknek szívéhez igen hozzánőtt egy-egy sapka vagy kalap, ugyanis számtalan alkalommal lencsevégre kapták őket, amint kedvencüket viselik, akár hivatalos eseményeken, akár az egyszerű hétköznapokon.

Adam Lambert nem megrögzött sapka-viselő és mindig odafigyel külsejére, de néhanapján bizony ő is megengedi magának, hogy kedvenc fekete darabja alá rejtse haját, amit aznap nem volt kedve vagy ideje tökéletesen belőni.

A híres stylist, Rachel Zoe sosem hazudtolja meg önmagát, hiszen mindig divatos és irigylésre méltó szettekben mutatkozik hivatalos megjelenései és a hétköznapok alkalmával is, gardróbjából pedig neki sem hiányozhatnak a különböző fejfedők, ez a fekete kalap azonban egyértelműen különleges helyet foglal szívében.

Enrique Iglesias már egyszer szerepelt cikksorozatunkban, de még korántsem vagyunk kifogyóban az ő sapkából, ugyanis rengetegszer hordja kedvenceit, köztük ezt a zöld színűt, amit koncertekre és egyéb eseményekre is előszeretettel felvesz.

Az egykori makulátlan Disney-üdvöske, Selena Gomez is mindig odafigyel külsejére, ezért nem szorul sapkákra, hogy azok alá rejtse haját és arcát, így nem is látni túl sokszor ezen kiegészítővel, azonban a kivétel erősíti a szabályt, hiszen olykor-olykor sikerült lekapniuk a szemfüles paparazzóknak ebben a fekete színű, tollakkal díszített kalapban.

A One Direction ír énekese is másodszorra kap helyet cikksorozatunkban enyhe baseball sapka-mániájával. Niall Horan egyik kedvence egyértelműen ez a fekete New York Yankees-darab, melyet turnéik alkalmával is gyakran magával visz, így a próbákon és dedikálásokon is gyakran lehetett már látni rajta.

Carly Rae Jepsen gyakran dobja fel megjelenését egy-egy fejfedővel, de egyértelműen ez a fekete kalap a kedvence, amit fellépések, reklámforgatások, hivatalos megjelenések, de akár a hétköznapi séták alkalmával is fejére tesz.

A 25 éves Nico Tortorella még az áttörő siker kapujában áll a színészet terén, de már most a lábai előtt hevernek a lányok, ami nem is csoda, hiszen természet adta adottságai mellett stílusa is figyelemre méltó. Nicót gyakran látni különböző sapikban, de ezt a barna darabot viselte a legtöbbször: vásárlás, fotózás és különböző hivatalos események alkalmával.

Anne Hathaway gyakran rejtőzik a paparazzik elől kedvenc barna színű kalapja hatalmas karimája alá a hétköznapokon, de nem csak álcának tökéletes, hiszen nagysága miatt nagyon hajával sem kell foglalkoznia, ha fejére teszi.

Chris Pine-t gyakran kapják lencsevégre különböző sapkákban, egyik kedvence pedig véleményünk szerint biztosan ez a szürke smici sapka, amit előszeretettel tesz fejére a mindennapok alkalmával.

Jessica Alba imádja hétköznapi megjelenését feldobni egy-egy kalappal, de az is könnyen lehet, hogy inkább álcaként használja őket. Az viszont biztos, hogy remekül állnak neki, főleg ez a világosbarna darab, ami egyértelműen kedvencei közé tartozik, hiszenn már nem egyszer láthattuk rajta.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek