Starity

Sztárok és kedvenc fejfedőik VII.

2013. április 28. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb hat sztár, újabb kedvenc sapkáit és kalapjait gyűjtöttük össze nektek.

hirdetés
Sztárok és kedvenc fejfedőik VII.

Vége a hosszú télnek és hidegnek, így végre beköszöntött a tavasz és vele együtt a jó idő, ideje tehát félredobni a vastag sapkákat és előkotorászni a baseballsapkákat és kalapokat, nehogy napszúrást kapjunk. Kedvenc sztárjaink se szeretnének a hőguta áldozatául esni, ezért is ragaszkodnak szeretett fejfedőikhez a verő napsütésben, így hát cikksorozatunk legújabb részét hat olyan hírességeknek szenteljük, akiket jó ötlet követni e téren.

Enrique Iglesias megrögzött baseballsapka viselő és hatalmas gyűjteményében sok színű és fajtájú sapi kap helyet. Mi most ezt a katonai mintás darabot szemeltük ki, amit az énekes előszeretettel hord koncertek, hivatalos események vagy akár az egyszerű hétköznapok alkalmával is.

A Beauty and the Beast sármos szörnyetegének, Jay Ryannek abszolút kedvence ez a halszálkás szövetű smici sapka, mely amellett, hogy kifejezetten jól áll neki, a hétköznapokon, a forgatásokon és közönségtalálkozókon is tökéletesen megállja a helyét.

A One Direction-ös Liam Payne-t még karrierje kezdetén számtalanszor kapták lencsevégre ebben a lila színű LA feliratú baseballsapkában, amit azonban ma már szinte nem is látunk fején. Lehet, annyit hordta, hogy már megunta vagy esetleg tönkrement?

Egy időben Miley Cyrust is gyakran lehetett látni ebben a fekete kalapban, amikor még nem vált meg gyönyörű, hosszú barna hajától és öltözködése is kissé visszafogottabb volt. Ma viszont már kihívóbb stílusa nem tűri meg a kalapokat és inkább mutatja meg büszkén rövid, platinaszőke frizuráját.

Robert Pattinson is imádja a baseballsapkákat és ő is igen nagy gyűjteménnyel rendelkezik. Azonban mi azt feltételezzük, hogy ez a satyek az egyik kedvence, ugyanis rendszeresen fotózzák le benne, amint az utcán sétál vagy éppen a repülőtéren készül a felszállásra, ráadásul Kristin Stewart fején is sokszor volt látható.

Vanessa Hudgens egyszer már szerepelt sorozatunkban egy bézs kalappal, most azonban egy másik kedvencét is megmutatjuk, eme fekete darab személyében. A Spring Breakers sztárját nem egyszer kapták már lencsevégre ebben a fejfedőben, ami amellett, hogy jól mutat kobakján még a kíváncsiskodó paparazzók ellen is remekül szolgál.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek