Starity

Sztárok és kedvenc fejfedőik VIII.

2013. június 08. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új részben a szokott módon ismét hat híresség kedvenceit vesszük górcső alá.

hirdetés
Sztárok és kedvenc fejfedőik VIII.

Immár nyolcadik alkalommal jelentkezik cikksorozatunk hat olyan hírességgel, akik szívéhez igen hozzánőtt egy-egy sapka vagy kalap, így pedig igen csakran kapják őket lencsevégre a hétköznapokon vagy hivatalos eseményeken amint ezen fejfedőket viselik.

Kezdjük Ian Somerhalderrel, aki már harmadszorra kapott szerepet sorozatunkban kalapmegszállottsága miatt. Az előző fehér és a fekete darabok után ezúttal ezzel a drapp színű, fekete mintás kalappal érdemelte ki, hogy megemlítsük, hiszen nem csak díjátadókon és más hivatalos eseményeken, hanem civilként is gyakran látni a fején.

Bár ez a baseball sapka Kristen Stewart fején nem sajátja, hanem Robert Pattinsoné, a színésznőt elég gyakran lehet benne látni a hétköznapokon. A probléma most már csak az, hogy Kristennek le kell mondania a sapkáról, ugyanis állítólag most éppen szakítottak.

A mexikói szappanopera-sztár, Maite Perroni szívét ez az elefántcsont színű, fekete szalaggal díszített kalap hódította meg, amit leginkább csak az egyszerű hétköznapokon hord.

Olly Murs is imádja a különböző kalapokat, de talán ezt a fekete színű darabot lehet rajta a legtöbbször látni. Nem egyszer volt már rá példa, hogy fotózásokon, vagy hivatalos eseményeken is felvette, de még civilként is lencsevégre kapták a paparazzik benne.

Slash-t már közel 20 éve kíséri útján jellegzetes fekete cilindere, ami miatt sokan egyszerűen csak cilinderesnek hívják. A fején volt például akkor is, amikor csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán, vagy éppen a NOH8 kampányhoz készült fotózáson, de emellett még rengeteg másik fényképezésen és természetesen koncertek alkalmával is elmaradhatatlan kelléknek számít cilindere.

Végül, de nem utolsó sorban pedig következzen a One Direction-ös Zayn Malik, aki úgy tűnik a szürke fejfedőkért van odáig, hiszen egyszer már bemutattuk nektek egyik kedvenc szürke színű sapkáját. De most egy újabb ilyen színben pompázó darabbal került be sorozatunkba, melyben számtalan alkalommal kapták már lencsevégre.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek