Starity

Sztárok és kedvenc fejfedőik IX.

2013. augusztus 08. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk legújabb részében megtaláljátok többek között Fergie, Nina Dobrev, Keira Knightley és Johhny Depp egy-egy kedvenc sapkáját vagy kalapját.

hirdetés
Sztárok és kedvenc fejfedőik IX.

A hírességek kedvenc fejfedőit górcső alá vevő cikksorozatunk újabb résszel jelentkezik, mely már sorban a kilencedik alkalommal mutat be nektek néhány énekesnőt, színészt és színésznőt, akik mind erősen ragaszkodnak egy-egy kedvenc sapkájukhoz, kalapjukhoz. Lássuk most Fergie, Gillian ZinserJennifer Lawrence, Brenda Song, Nina Dobrev, Taylor Lautner, Keira Knightley és Johnny Depp favoritjait.

A várandós énekesnőt, Fergie-t számtalan alkalommal lehetett már látni ebben az elragadó fekete kalapban, beleértve a hétköznapokat, a koncerteket, de még fotózásokon is pózolt már benne.

A Disney egykori sikersorozatának, a Zack és Cody-nak London-je fekete kalapja mellett ezt a fehér sapkát kedveli még leginkább, amiben érthető módon hivatalos eseményeken egyáltalán nem jelenik meg, csak a mindennapokon húzza fejébe.

A Karib-tenger kalózai-filmek főhősnőjének, Keira Knightley-nak nem csak kedvenc táskája, hanem sapkája is van, ugyanis nem egyszer kapták már lencsevégre ebben a szürke színben pompázó kötött fejfedőben a nyílt utcán, ami tökéletes a hidegebb időkben.

A Twilight vérfarkasa 2012. november 9-én kapta ezt a fekete Yankees-sapkát egy rajongótól, aki még kedvence keresztnevét is belehímezte a satyek oldalába. Taylor azóta rendszeresen hordja az ajándékba kapott fejfedőt, de nem csak a hétköznapokon, hanem nyilvános szereplések alkalmával is.

A Vámpírnaplók szépséges sztárja, Nina Dobrev tényleg odáig van a különböző fejfedőkért, hiszen immár harmadik alkalommal érdemelte ki, hogy megemlítésre kerüljön neve cikksorozatunkban. A harmadik részben találkozhattatok már bordó kötött sapkájával, ami után egy ugyanolyan stílusú, csak éppen más színű darabbal került bele összeállításunkba, melyben különböző sajtóeseményeken is megjelent.

Az Éhezők viadala főhősnőjétől, Jennifer Lawrence-től sem állnak távol a kalapok, ezt pedig szinte minden egyes alkalommal be is bizonyítja, amikor az utcára lép. Egyik kedvenc darabja ez a lágy, barna színű kalap, amiben már jó párszor lencsevégre kapták a paparazzók.

Most pedig következzen egy újabb kalóz a Karib-tengerről, aki szintén szerepelt már cikksorozatunkban egyik kedvenc barna kalapjával, most azonban ezt az elefántcsontszínű darabot szemeltük ki, melyet nem csak premierek és sajtókonferenciák, de még fotózások alkalmával is fejére tesz.

A 90210 bájos sztárja, Gillian Zinser is igazi függő, hiszen többször lehet kalappal a fején látni, mint anélkül, de egyértelműen ez a fekete darab a szíve csücske, mivel ebben lehet a legtöbbször látni. Hivatalos eseményeken, a hétköznapi vásárlásokkor és még a nemrég véget ért sorozatban is sokszor volt a fején.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek