Az új Sauber
Szerinten nem lett valami szép...
__
Sauber: Határozottak vagyunk!
A csapat versenyzõi, és fõnöke, Peter Sauber is elégedett az új autó, a C29-es láttán.
A csapat célja a pontszerzés, nem akarnak csalódást okozni.
Nem sokkal ezelõtt Peter Sauber csapata lerántotta a leplet Spanyolországban, Valenciában új autójáról. A BMW Sauber F1 Team néven futó gárda mindent megtett azért, hogy idõben elkészüljön, és eredményesen szerepeljen a 2010-es idényben.
Peter SauberRendkívül boldogok vagyunk, hogy itt lehetünk, és idõben sikerült bemutatnunk az autónkat. Nem is oly rég a túlélésért harcoltunk, de sikerült.
Rengeteg munka, és erõfeszítés van az autóban.Elégedett vagyok a versenyzõimmel. A tradíciót követve egy fiatal, és egy tapasztalt versenyzõt szerzõdtettünk. Kamui Kobayashi, és Pedro de la Rosa is nagy erõsége a csapatunknak, és
bízunk benne, hogy ez az a lépés egy szilárd, biztos jövõ kezdete.Pedro szakértelme rendkívül sokat számít, míg
Kamui-ban sok a potenciál. Lenyûgözött az, amit Abu Dhabi-ban mûvelt tavaly.Pedro de la RosaVégre valahára úgy érzem magam ismét, mint egy versenyzõ.
Már nagyon hiányzott a versenyzés. Örülök, hogy itt lehetek, és ennek a csapatnak a tagja lehetek. A
célunk nem lehet más, mint
a pontszerzés.
A lehetõ legelõrébb szeretnénk végezni, nem adjuk alább.
Azt hiszem erre minden esélyünk megvan, de úgy is a pályán dõl el minden.
Kamui KobayashiÕszintén szólva nagyon büszke vagyok arra, hogy Peter Sauber bizalmat szavazott nekem.
Nem akarok csalódást okozni. Keményen fogok küzdeni, és a végén büszke lesz rám. Sok tennivalónk van még, de úgy gondolom, hogy jó úton haladunk. Szorgos csapat vagyunk, és
reményeim szerint eredményesek leszünk.
forrás: f-live.hu