jó verseny volt,akkor is ha Kimi végül kiállt,mondjuk azt már nem is mutatták mi lett vele,csak azt,hogy 5x volt a boxban -.-
amúgy tényleg egész jól mentek Massa volt 3. is és Kimi sem volt messze a 4. helytõl,de hát ez van
Kubica meg Vettel nagyon komoly volt XD de legalább tényleg versenyeztek Hamiltonnak most is mázlija lehet,olvastátok,hogy vizsgálják Trulli 3. helyét mert állítólag a safety car mögött volt vmi elõzéses manõvere?és akkor Lewis lenne a 3....
"Lewis Hamilton utólagosan megkaphatja Jarno Trulli harmadik helyezését, amennyiben a versenybírák elveszik azt a Toyota pilótájától. Az Ausztrál Nagydíj végén ugyanis, a biztonsági autó mögött elõzte vissza az olasz az addig 4. helyen autózó mclarenes Hamiltont, minekután Trulli leszaladt a pályáról.
A vizsgálat elindításáról Martin Whitmarsh, a McLaren csapatfõnöke számolt be a BBC-nek: "Trulli a biztonsági autó jelenléte alatt vette vissza helyét, miután leszaladt a pályáról. Lewisnak nem volt más lehetõsége, minthogy elmenjen mellette, mivel Trulli elhagyta a versenypályát."
A safety car alatt a szabályok értelmében tilos az ilyenfajta elõzés."
Formula 1
2009. március 29. 11:14
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
Idézet(Necros @ 2009. March 29. - 09:50)
Engem speciel nem zavart, legalább lehet ezzel poénkodni. Nekem is szimpatikus amúgy, bírom a nyilatkozatait. Azért meg külön plusz pont jár, hogy tavaly egy idióta fotóst fellökött. Rühellem az olyan csúszómászókat.
egy külön egyéniség amit vagy imádnak vagy utálnak ^^ az a fotósos dolog meg tényleg durva volt,szinte az orráig nyomta a kamerát és a cuccát is megtaposta,de ezt is hogy felfújták...pedig azért már kellett ott vminek történnie,ha a Jégember elkövette élete legfelindultabb mozdulatát
2009. március 29. 12:27
prometheusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.23. Hozzászólás: 22 Csatolások: 19 Azonosító: 50280 offline |
Bár Barrichellonak volt pár vitatható manõvere, szép volt Brown GP!!!
Hamilton nem kedvencem, de elismerem jót ment.
A Kubica-Vettel manõver pedig... Durván nyomták, de ez kicsit azért sok volt. Kubica lehetett volna picit türelmesebb, úgyis elfogytak a gumik Vettel kocsijáról...
A Kubica-Vettel manõver pedig... Durván nyomták, de ez kicsit azért sok volt. Kubica lehetett volna picit türelmesebb, úgyis elfogytak a gumik Vettel kocsijáról...
2009. március 29. 13:13
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
Idézet(prometheus @ 2009. March 29. - 11:27)
Kubica azért szívja meg sokszor mert nem bír várni,mikor ott van elõtte a cél akkor elõbb cselekszik,mint gondolkozik és sajna emiatt sokszor õ jön ki rosszul a dologból...szerintem nagyon tehetséges,de ezen a téren még sokat kell fejlõdnie,nem ez volt az elsõ ehhez hasonló esete...
2009. március 29. 13:36
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Szerintem nem volt egyik sem szándékos, így nem hibáztatnám. Plusz a szárnyak is szélesebbek most, mint régen. Korábban nem értek volna ennyire össze.
Az elsõ helyre hajtott, nem várhatott. Ott volt a lehetõség, de mindketten akarták a pozíciót, sima versenybaleset.
2009. március 29. 16:20
Jessy♥F1♥ addict |
Idézet(Necros @ 2009. March 29. - 12:36)
Az elsõ helyre hajtott, nem várhatott. Ott volt a lehetõség, de mindketten akarták a pozíciót, sima versenybaleset.
a bírák szerint mégsem,mert Vettel 10 helyes rajtbüntetést kapott Malájziára
2009. március 29. 16:38
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Gondolom, a BMW-sek sírtak egy sort nekik... Trullitól meg elvették a helyét. Szerintem nem igazságos az a szabály, de hát ez van. Így a harmadikról a 12-re esett vissza a 25 mp büntetés után...
2009. március 30. 08:37
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline |
Idézet(Necros @ 2009. March 29. - 16:38)
Gondolom, a BMW-sek sírtak egy sort nekik... Trullitól meg elvették a helyét. Szerintem nem igazságos az a szabály, de hát ez van. Így a harmadikról a 12-re esett vissza a 25 mp büntetés után...
A csapat fellebbez mert állítólag Hamilton sem volt valami szabályos, Jarno csak azt tette amit tenni tudott. Nagyon remélem hogy visszakapja a 3. helyet...
Nézem az ikonomat, és rájöttem, de kár hogy (MÉG) nincs olyan fotóm ahol a két Toyotással szerepelek egy képen.... No majd idén
2009. április 02. 20:02
linus04OTH & Glee ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.18. Hozzászólás: 1545 Csatolások: 1294 Azonosító: 74401 offline |
A végén már nem a pályan dõl el hogy ki hányadik hanem az FIA meghallgatásokon.
Félre értés ne essék nem vagyok Hamilton párti (sõt!!) de most ez a huzzanvóna hogy most Trullit bûntetem nem inkább Hamiltont.......
Félre értés ne essék nem vagyok Hamilton párti (sõt!!) de most ez a huzzanvóna hogy most Trullit bûntetem nem inkább Hamiltont.......
2009. április 02. 20:53
Én speciel ennek most nagyon örülök, talán legközelebb elgondolkoznak, megpróbálkoznak-e egy ilyen aljas húzással és hazudnak-e a FIA-nak. Vagy csak óvatosabbak lesznek...
Egyébként meg:
Egyébként meg:
2009. április 03. 09:04
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline |
Idézet(linus04 @ 2009. April 2. - 20:02)
Hát figyelj, ha Hamilton hazudik az elsõ meghallgatáson, aztán meg elkotyogja magát, jogos hogy még egyszer behívják õket.
Én nagyon örülök, a Toyota ezzel 11 pontos, és hihetetlenül jól kezdtek Remélem Malajziában folytatják!!!
2009. április 03. 10:20
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline |
Idézet(Necros @ 2009. April 2. - 19:53)
Én speciel ennek most nagyon örülök
Ami jogos, az jogos de valamit azért mégsem értek. Miért ne lett volna jó egy ilyen "gyenge" autóval a 4. hely a Mclaren-nek? Egy helyért csaltak ha csaltak!?
Kicsit bizarr lenne. Tudom, költõi kérdések, csak nem örülök a híreknek.
Idézet(linus04 @ 2009. April 2. - 19:02)
A végén már nem a pályan dõl el hogy ki hányadik hanem az FIA meghallgatásokon.
A szabályok normalizálása kellene, lassan annyit változtatnak rajta, hogy még maguk a pilóták sem tudják, akkor most mihez/kihez is alkalmazkodjanak.
2009. április 03. 12:30
Tavaly is csak 1 pont döntött. Most meg ugye gyenge még az autójuk, tehát minden extra pont nagyon fontos nekik. Kockáztattak, nem jött be. Ha meg nem szándékosan akartak csalni, akkor viszont idióta módon kezelték a helyzetet.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.
Ariana Grande párja visszaszólt azoknak, akik a külseje miatt bántják
Ariana Grande párja visszaszólt azoknak, akik a külseje miatt bántják
Ethan Slater üzent nekik.