Idézet (Dirthy @ 2010.05.31. 00:01)
Dióhéjban:
-Webber szerint Vettel volt a hibás,
-Vettel szerint ő nem volt túlbuzgó,
-a RedBull vezetősége Webbert hibáztatja,
-több "szakértő" viszont Mark mellé állt...

Nem hinném hogy ezt valamelyik fél letudná nyelni és hogy Webber maradna a csapatnál jövőre is

Érdekes, de szerintem az a helyes álláspont, az amit mondtak is "remek" kommentátorok, hogy Webber elrontotta az elejét, Vettel a végét, igaz utóbbi miatt bukták a dolgot, de valamilyen szinten ez a vásár is kettőn áll. Szerintem Webber helyesen járt el,attól a kis hibától eltekintve, hogy a belső ívet kellett volna fogni, ha kihúzódik jobbra, akkor amikor Vettel ráhúzta, akkor bukta is az első helyet, azért ennyire ő sem buggyant meg... Azért mázli, hogy ő versenyben tudott maradni, a csapatnak azért hozott egy harmadik helyet, ha mindketten kiestek volna, akkor egy biztosnak tűnő 43-at nulláztak volna le... és nem mellesleg Mercedes-Benz 1-2-3-4 lett volna

Jó ez így is.
Hát, hogy Webber marad-e a csapatnál jó kérdés, és most lehet majd találgatni a médiumoknak. Szerintem butaság lenne elküldeni, mert nyilvánvalóan jobb, mint a forrófejű német... Alapvetően bírom a németeket, nagyon is, de ez a Vettel gyerek nagyon nem szimpatikus, az autó nem azért jó mert ő vezeti, hanem, mert a Newey építi. Ennyi a kulcsa
Összességében nem kedvelem a RedBull Teamet, így nem is bánkódom, hogy összeértek tegnap