Formula 1
2010. május 15. 15:15
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline |
Időmérő:
2010. május 16. 16:16
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline |
Arra a csatornafedélre én is kíváncsi vagyok
Nem örülök ugyan neki, de Schumi tényleg nagyot alkotott a végén
Alonsonak is grat, szépen feljött
Nem örülök ugyan neki, de Schumi tényleg nagyot alkotott a végén
Alonsonak is grat, szépen feljött
2010. május 16. 16:21
RuMsZeSz |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.07.22. Hozzászólás: 1669 Csatolások: 20827 Azonosító: 35303 offline |
Szerintem is ezt a csatornafedelet nagyon benézték. Igazából most se értem, hogy mi volt az az egész, amiért be kellett mennie a SC-nak.
Az öreg csak mutatott a végén valamit.
Az öreg csak mutatott a végén valamit.
2010. május 16. 16:45
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline |
Idézet (Gabor28 @ 2010.05.16. 16:29)
Jól értettem, hogy azt mondták a műsor végén, hogy M.Sc a versenybíróság előtt van? Nem figyeltem már nagyon csak ilyesmit elcsíptem...
Igen...
Idézet
A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali a BBC-nek adott nyilatkozatában néhány perccel ezelőtt megerősítette, hogy a versenybíróság vizsgálat alá vonta Michael Schumacher előzését, aki a Monacói Nagydíj utolsó körében, a biztonsági autó bokszba hajtását követően utasította maga mögé Fernando Alonsót.
Mint ismert, Jarno Trulli és Karun Chandhok balesete miatt a versenyigazgatók az utolsó körökre pályára küldték a biztonsági autót, mely az utolsó körben, a célegyenesre való ráforduló előtt a bokszba hajtott, utat adva ezzel a mezőnynek.
A sportszabályzat értelmében a biztonsági autó bokszba hajtását követően már az első biztonsági autós vonaltól kezdve lehetőség van az előzésre, így nem kell várni a célegyenesig. A szabályzat 40.13-as pontja azonban kimondja, hogy amennyiben a mezőny az utolsó kört a biztonsági autó mögött teljesíti, ami azonban a kör végén a bokszba hajt, nincs lehetőség az előzésre.
A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali ennek kapcsán elárulta, véleménye szerint egyértelmű az ügy, de várnak a stewardok ítéletére.
"A szabályok szerint nem lehet előzni az utolsó körben. A mi olvasatunkban elég egyértelmű a helyzet, de megvárjuk a versenybírók döntését."
Mint ismert, Jarno Trulli és Karun Chandhok balesete miatt a versenyigazgatók az utolsó körökre pályára küldték a biztonsági autót, mely az utolsó körben, a célegyenesre való ráforduló előtt a bokszba hajtott, utat adva ezzel a mezőnynek.
A sportszabályzat értelmében a biztonsági autó bokszba hajtását követően már az első biztonsági autós vonaltól kezdve lehetőség van az előzésre, így nem kell várni a célegyenesig. A szabályzat 40.13-as pontja azonban kimondja, hogy amennyiben a mezőny az utolsó kört a biztonsági autó mögött teljesíti, ami azonban a kör végén a bokszba hajt, nincs lehetőség az előzésre.
A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali ennek kapcsán elárulta, véleménye szerint egyértelmű az ügy, de várnak a stewardok ítéletére.
"A szabályok szerint nem lehet előzni az utolsó körben. A mi olvasatunkban elég egyértelmű a helyzet, de megvárjuk a versenybírók döntését."
2010. május 16. 17:29
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline |
Brawn szerint...:
Idézet
A Mercedes GP Petronas csapatfőnöke, Ross Brawn a Monacói Nagydíj helyszínén újságíróknak nyilatkozva elárulta, véleménye szerint szabályos volt Michael Schumacher előzési manővere a vasárnapi futam utolsó kanyarjában.
„Van egy szabály, ami az idei évben új, s ez kimondja, hogy lehet versenyezni a biztonsági autós vonal és a célvonal között” – mondta a szakember.
„A verseny a célvonalnál fejeződik be. Nekünk pedig azt mondták a verseny vége előtt, hogy a Safety Car bejön a bokszba. Nem voltak instrukciók arra vonatkozóan, hogy a biztonsági autós szabályok szerint lesz a befutó, szóval számunkra, amint 15:51-kor megkaptuk az üzenetet, hogy a ’biztonsági autó bejön’, a verseny folytatódott.”
„15:52-kor kaptuk a tájékoztatást, hogy a pálya tiszta és 15:53-kor intették le a futamot. Szóval – az FIA-tól kapott instrukciók alapján – a Safety Car bejött az utolsó körben, de a versenynek nem volt vége a biztonsági autós fázis alatt, és ez egy nagyon fontos különbség, szóval tájékoztattuk a versenyzőinket arról, hogy az első biztonsági autós vonal és a célvonal között még versenyezhetnek.”
Brawn hozzátette, nem hiszi, hogy a Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali komolyan gondolta volna azon nyilatkozatát, mely szerint ők úgy értelmezték a szabályokat, hogy az utolsó körben nem szabad előzni a biztonsági autós vonal és a célvonal között. A csapatfőnök szerint Alonso egyszerűen elaludt, s ezt használta ki Schumacher.
„És azt hiszem, mindenki látta a többi versenyző reakcióját is. Ha az, amit Stefano [Domenicali] mondott, igaz, akkor csak be kellett volna hajókázniuk a célvonalig, hiszen tudták volna, hogy nem lehet előzni, de mindenki keményen hajtott és attól tartok, Fernando kicsit elaludt, így mi kihasználtuk az előnyt.”
„Van egy szabály, ami az idei évben új, s ez kimondja, hogy lehet versenyezni a biztonsági autós vonal és a célvonal között” – mondta a szakember.
„A verseny a célvonalnál fejeződik be. Nekünk pedig azt mondták a verseny vége előtt, hogy a Safety Car bejön a bokszba. Nem voltak instrukciók arra vonatkozóan, hogy a biztonsági autós szabályok szerint lesz a befutó, szóval számunkra, amint 15:51-kor megkaptuk az üzenetet, hogy a ’biztonsági autó bejön’, a verseny folytatódott.”
„15:52-kor kaptuk a tájékoztatást, hogy a pálya tiszta és 15:53-kor intették le a futamot. Szóval – az FIA-tól kapott instrukciók alapján – a Safety Car bejött az utolsó körben, de a versenynek nem volt vége a biztonsági autós fázis alatt, és ez egy nagyon fontos különbség, szóval tájékoztattuk a versenyzőinket arról, hogy az első biztonsági autós vonal és a célvonal között még versenyezhetnek.”
Brawn hozzátette, nem hiszi, hogy a Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali komolyan gondolta volna azon nyilatkozatát, mely szerint ők úgy értelmezték a szabályokat, hogy az utolsó körben nem szabad előzni a biztonsági autós vonal és a célvonal között. A csapatfőnök szerint Alonso egyszerűen elaludt, s ezt használta ki Schumacher.
„És azt hiszem, mindenki látta a többi versenyző reakcióját is. Ha az, amit Stefano [Domenicali] mondott, igaz, akkor csak be kellett volna hajókázniuk a célvonalig, hiszen tudták volna, hogy nem lehet előzni, de mindenki keményen hajtott és attól tartok, Fernando kicsit elaludt, így mi kihasználtuk az előnyt.”
2010. május 16. 19:44
Idézet
A versenyem remekül sikerült, és a végén elégedett voltam. A csapat azt mondta, hogy nem előzhetünk, aztán megláttam Michaelt a visszapillantóban. Biztos vagyok benne, hogy büntetést fog kapni.
Ez megtörtént, egy csinos kis 20 másodperces büntivel a 12. helyre csúszott vissza.
2010. május 16. 19:59
Jennaf1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.11. Hozzászólás: 129 Csatolások: 21 Azonosító: 63441 offline |
szerintem is..ha zöld zászló akkor miért ne lehetne előzni?!!! am már kezd elegem lenni ebből a túlszabályozott forma-1ből..nagyon nem jó ez így..minden lelkesedést elvesznek a pilótáktól, h megpróbálkozzanak egy előzéssel...így azt érik el h mindenki szépen beáll a sorba és vonatosat játszik mint a többi..Hamiltont is folyamatosan cseszegetik pedig ő még legalább csinál is vmit..
na mind1...csókoltatom Damon Hillt meg a többi "versenybírát"!
na mind1...csókoltatom Damon Hillt meg a többi "versenybírát"!
2010. május 16. 20:04
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline |
Idézet (Jennaf1 @ 2010.05.16. 19:59)
Hamiltont is folyamatosan cseszegetik pedig ő még legalább csinál is vmit..
Hát azért Hamiltonnak is elnéztek pár dolgot. Pl.: azt a cikázást...
2010. május 16. 20:05
Szerintem meg:
Idézet
Ha a verseny aközben ér véget, hogy a Safety Car a pályán van, akkor az utolsó kör végén be fog hajtani a boxutcába, előzés nélkül mennek el a kockás zászlóig.
2010. május 16. 20:07
Idézet (Gabor28 @ 2010.05.16. 20:04)
Ő ússza csak meg igazán a dolgokat. Aztán ártatlan arccal előadja a hülyét.
2010. május 16. 20:09
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline |
Idézet (Dirthy @ 2010.05.16. 20:07)
Ő ússza csak meg igazán a dolgokat. Aztán ártatlan arccal előadja a hülyét.
Igazából én is így gondolom csak próbáltam pártatlan maradni
2010. május 16. 20:10
Jennaf1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.11. Hozzászólás: 129 Csatolások: 21 Azonosító: 63441 offline |
Idézet (Gabor28 @ 2010.05.16. 20:04)
jó igen..tényleg az nem volt sportszerű..nem is értettem h miért nem kapott akkor büntetést..inkább a sajtóra értettem h állandóan cseszegetik..Ecclestone is csalódott benne, mivel nem előz sokat v vmi ilyesmi volt a cikkben.. hát nem tudom..akkor a többi mit csinál? még annyit se..ő legalább próbálkozik..
na de am a látszat csal..abszolút nem vagyok hamilton rajongó, nem azért védtem..csak próbálok objektív lenni..
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A színésznő nem tudta kimenekíteni őket.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Nagy tragédia érte a sztárt.