tegnap pedig valami vámpír-szerű férfi üldözött engem, és a családom. A családot úgy kell érteni, hogy kábé 28 lehettem, volt egy lányom, és a férjem elutazott, hogy őt kövesse. Elutaztunk a hegyekbe, különböző városokba, de aztán ránk talált és megölt.
Mit álmodtál?
2011. április 16. 19:04
Valamelyik nap sellőkkel álmodtam,
tegnap pedig valami vámpír-szerű férfi üldözött engem, és a családom. A családot úgy kell érteni, hogy kábé 28 lehettem, volt egy lányom, és a férjem elutazott, hogy őt kövesse. Elutaztunk a hegyekbe, különböző városokba, de aztán ránk talált és megölt.
2011. április 17. 15:27
Idézet (MycySmiley @ 2011.04.17. 15:25)
Én valamelyik nap azt álmodtam,hogy egy légy tud beszélni,de úgy,hogy csak én hallom és dolgozatoknál bejön a terembe és elmondja a válaszokat.
Ma pedig azt álmodtam,hogy Franciaországban sétálgatok és egyszer csak találkozok Johnny Depp-el,ő meg meghív a házába egy teára.
Ma pedig azt álmodtam,hogy Franciaországban sétálgatok és egyszer csak találkozok Johnny Depp-el,ő meg meghív a házába egy teára.
Pár éve én is teáztam Deppel a házában, miközben szidtuk Paradist
2011. április 17. 15:31
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Természetesen megint egy hatalmas hülyeséget!
Ültem az ágyamon és akkor hirtelen megjelent a zongora tetején néhány bikiniben táncoló és éneklő szivárványpóni...
Ültem az ágyamon és akkor hirtelen megjelent a zongora tetején néhány bikiniben táncoló és éneklő szivárványpóni...
8 felhasználónak tetszik:
thunderbird,
ivonn a demi fan,
Hencsó.h,
Lakreen.,
Ariana,
riri17,
ApusztákBoszorkánya,
Bátor Ventillátor
2011. április 18. 12:12
A mai elég érdekes volt..
A párom húgával álltunk egy kertben, ahová bejött két fószer, félmeztelen felsőtesttel. A hátukból és a mellkasukból is hosszú, ősz haj nőtt ki, egészet a térdükig ért. Elkezdték kergeti egymást, a "hajuk" pedig lobogott.
Ennyi XD
A párom húgával álltunk egy kertben, ahová bejött két fószer, félmeztelen felsőtesttel. A hátukból és a mellkasukból is hosszú, ősz haj nőtt ki, egészet a térdükig ért. Elkezdték kergeti egymást, a "hajuk" pedig lobogott.
2011. április 20. 08:53
Sajna nem emlékszem...
De szeretem ezt a topic-ot olvasni.
De szeretem ezt a topic-ot olvasni.
2011. április 20. 08:56
Barátnőmmel készültünk valahová, és fodrászkodtunk egy kicsit. Göndör volt a hajam, továbbá kék és rózsaszín eleggyel. Tök jól nézett ki
Ő napocskás piercinget akart
én pedig tetoválást.
2011. április 20. 15:26
Vmi olyant,hogy elköltöztünk és egy másik iskolába jártam másik városba és mégis ugyan ez az osztályom volt mint most.
2011. április 25. 23:12
azt, hogy szívsebész vagyok és épp műtők
2011. április 28. 12:15
Hogy borotválom a lábam a fürdőben, mivel a Borotvás gyilkos sorra szedte áldozatait: azokat a nőket, akiknek szőrös a lábuk.
Ez mi már?!
Ez mi már?!
12 felhasználónak tetszik:
thunderbird,
Adri98,
anna21,
ivonn a demi fan,
Dzsuwás,
cukorbogyo,
dóóra,
Ariana,
riri17,
Eszter655,
ApusztákBoszorkánya,
Bátor Ventillátor
2011. április 28. 20:23
Idézet (Courtneyy @ 2011.04.28. 12:15)
Hogy borotválom a lábam a fürdőben, mivel a Borotvás gyilkos sorra szedte áldozatait: azokat a nőket, akiknek szőrös a lábuk.
Ez mi már?!

Ez mi már?!
Úristen, te olyan baromságokat álmodsz.
2011. április 28. 20:30
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Nekem rémálmom volt.Azt álmodtam,hogy a ValóVilág világhírű lesz és ott kell majd dolgoznom,mert mindenki csak azt akarja majd nézni és minden sorozat/film stb. tönkre megy.Még jó,hogy ez csak egy álom volt.
2011. április 28. 20:36
azt álmodtam hogy elesstem és az az ember miley cyrus-volt volt egy poszterem aláírást kértem másnap reggel újra elesstem és egy ember kendra wilkson volt egy poszterem aláírás
2011. május 16. 12:56
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ööö.. Hát inkább nem mesélem el...
Valaki volt benne, aki időnként "feltűnik" és mindig meglepődök, hogy tudat alatt ő még mindig ilyen fontos lenne nekem..?
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Majdnem 10 év van a főszereplők között.
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
A súlyával van bajuk a rajongóknak.
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
A könyvek kedvelői meglepődhetnek. Figyelem a cikk spoliert tartalmazhat!
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
Sorra érkeznek a gyomorforgató sztorik.
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Nem gondolta volna, hogy mit tud!
Jacob Elordi elárulta, mit szól a karaktere sorsához az Eufória sorozat végén
Jacob Elordi elárulta, mit szól a karaktere sorsához az Eufória sorozat végén
Vigyázat a cikk spoilert tartalmaz!