Selena Gomez megszólalt magyarul
2010. augusztus 08. 12:12
![]() |
Viktor Evansvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 114 Csatolások: 30 Azonosító: 132518 ![]() |
ügyes volt
2010. augusztus 09. 19:31
![]() |
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4157 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 ![]() |
értékelem, hogy legalább nem felejtett el bennünket..
Mibe fogadunk, hogy Robert Pattinson - aki imádom, am- már nem is tudja mit mondott itt!!!

Mibe fogadunk, hogy Robert Pattinson - aki imádom, am- már nem is tudja mit mondott itt!!!

2010. augusztus 10. 12:05
![]() |
Rebeca.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 253 Csatolások: 197 Azonosító: 130661 ![]() |
szerintem ennek azért van nagy jelentősége, mert egy olyan sztár aki világszerte ismert, a mi kis nyelvünkön szólalt meg
és főleg egy olyan csodás ember mint Selena. én hihetetlenül örülök hogy itt járt nálunk, és ahol csak olvastam, ott azt nyilatkozta, hogy nagyonjól érezte magát itt. köszi Selena hogy ittjártál
ja és sztem ari tőle, hogy így a világ előtt beszélt magyarul ♥

2010. augusztus 10. 18:49
olyan cuki volt
ez nagyon ari volt tőle
vagyis egy ideig még emlékezni fog ránk magyarokra

ez nagyon ari volt tőle

2010. augusztus 10. 19:36
nagyon aranyosan mondta és tök jó h egy amerikai tud magyarul bár nem sokat de azért tud
2010. augusztus 11. 11:53
![]() |
NitaDócyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 132908 ![]() |
Juuujj de viccesen mondta XD ezjó XD

Kapcsolódó sztárok

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Egy időre jegeli a barátságot.

Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Még csak 13 éves, de valóságos díva!

Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Persze, hogy van beceneve!

A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A férfiaknak akar tetszeni és folyamatos megfelelési kényszer dolgozik benne.