Te mennyire szereted magad sminkelni?
2015. január 02. 14:48
![]() |
westher |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 1585 Csatolások: 225 Azonosító: 238307 ![]() |
Fiatal vagyok, ezért természetesen nem szoktam. Nem is nagyon szeretném magamat sminkelni a közeljövőben, talán a szemöldökömet megcsinálom majd mert kiskorom óta PONT át megy rajta egy heg. 4 évesen szépen lefejeltem a Legós dobozt.

2015. január 10. 13:16
Nem szoktam, úgy vagyok vele, hogy miért kell? Majd később talán szempillaspirál csak

2015. január 10. 21:10
![]() |
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 ![]() |
Már évek óta sminkelem magam. Suliba alapozó+szempillaspirál+púder és korrektor, néha tus ha nem vagyok késésben vagy van hozzá kedvem. Buliba ugyanez, csak szebben megcsinálom, illetve néha a szemhéjamat is kifestem. Otthon viszont egyáltalán nem sminekelek, kivéve akkor mikor már nekem is sok a tükörképem.
Amúgy én szeretem magam sminkelni, persze én kimegyek az utcára smink nélkül, de kényelmetlenül érzem úgy magam.

2015. március 27. 15:26
Suliba mindig rakok fel sminket, anélkül nem indulok el persze csak ilyen alap smink pl: alapozó,szemceruza,szempillaspirál és van, hogy tust is rakok, bár azt ritkábban szoktam. Buliba is szoktam,de ott mindig teszek tust. Hétvégén pedig semmi sminket nem rakok és nyáron se nagyon sminkelem magam.

2015. június 16. 11:09
Minimális sminket használok csak, egy kis szempillaspirált, esetleg szemceruzát halványan. Szerintem sokkal jobban áll egy lánynak, ha természetes, mint hogyha tele van vakolattal a feje.

2015. június 26. 13:08
Ünnepekkor szeretem
. Pl.:karácsony, szülinapok, húsvét, szilveszter stb..
De hétköznapokkor nem szoktam. És nem is akarom.

De hétköznapokkor nem szoktam. És nem is akarom.
2015. augusztus 09. 17:46
![]() |
bahh.22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.26. Hozzászólás: 45 Csatolások: 7 Azonosító: 228319 ![]() |
Én is szeretem magam sminkelni, 16 éves koromig nem is sminkeltem. Most is csak korrektor, púder, spirál meg néha rúzs, de az nem mindennapos. Mikor itthon vagyok egyáltalán nem szoktam, ha megyek valahova, de nagyon meleg van akkor sem.
2015. augusztus 09. 18:57
![]() |
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 ![]() |
Alkalomtól függ. Hétköznaponként egyáltalán nem szoktam, suliban néha felrakok egy kis szempillaspirált, de alapból hosszabb szempilláim vannak, így nem nagyon látszik meg. Viszont ha már egy esküvőre készülök, akkor már a nővéremre bízom magam, aki látszólag csak telekeni a fejem mindenféle szarral, de a végeredmény mindig szép.

2015. augusztus 10. 19:02
![]() |
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 ![]() |
Ritkán és nem nagyon. BB krém és alapozó az alap általában ilyenkor (mondjuk ezeket majdnem mindig kenek ha kiteszem a lábam). Ha van időm és kedvem előveszem a spirált és a szemceruzát. Elvadultabb napjaimon (pl. buli) jön a tus is, viszont azt nem nagyon szeretem, mert még mindig sokat bénázok vele, és időigényes mire szépen megcsinálom. Szájra nagyon ritkán kenek csak valamit, viszont most van egy árnyalat, amibe szerelmes vagyok, szóval azt használom általában (persze ha illik a szerelésemhez).
2015. augusztus 10. 19:25
13 éves vagyok szóval még nem szoktam sminkelni csak néha (nagyon néha)de a szempillaspirált szeretem mert hosszúak a szempilláim és tök jól kiemeli

2015. augusztus 10. 19:28
11 éves vagyok. Nem sminkelem magam. Ünnepekkor szóba jöhet, de akkor is csak szempillaspirál és egy kis gyenge színű rúzs.

2016. augusztus 22. 10:18
Én csak a szemöldökeimet húzom ki és szempillaspirált használok. Ha nem lennék béna, lehet, hogy még a szemhéjtust is bevállalnám, de 40 perceket szoktam szarakodni vele, úgyhogy ez nem jött össze.

2016. augusztus 22. 10:30
Ha megyek valahova, csak tus és spirál. Van alapozóm is, de nem szeretem használni, mellesleg szerencsésnek mondhatom magam, mert nem vagyok pattanásos, nincs mit rejtegetnem
Itthon egyáltalán nem szoktam sminkelni, csak ha új képet akarok magamról csinálni
Suliba pedig smink nélkül megyek, ugyanis nálunk van kötelezően két nap úszás (beletartozik a mindennapos tesihez), és nincs kedvem leszedni, majd újra felrakni
Főleg, hogy béna vagyok.

Itthon egyáltalán nem szoktam sminkelni, csak ha új képet akarok magamról csinálni

Suliba pedig smink nélkül megyek, ugyanis nálunk van kötelezően két nap úszás (beletartozik a mindennapos tesihez), és nincs kedvem leszedni, majd újra felrakni

Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Meg tud neki bocsántani?

Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Egy biztonsági őrt kapott le Dániában.

Jennifer Aniston bevállalta - Megmutatta ősz haját
Jennifer Aniston bevállalta - Megmutatta ősz haját
Új hajápolási terméket dob piacra.

Kiderült, miért szakított Taylor Swift és Matty Healy?
Kiderült, miért szakított Taylor Swift és Matty Healy?
Kb. egy hónapig alkottak egy párt.

Ioan Gruffudd ellen távoltartási végzést kért a 13 éves lánya
Ioan Gruffudd ellen távoltartási végzést kért a 13 éves lánya
Az apja új barátnőjével nem jön ki.

Elliot Page felfedte titkos románcait
Elliot Page felfedte titkos románcait
Új memoárjában mesél róluk.

Salma Hayek ősz hajáról, smink nélküli arcáról posztolt közeli fotót
Salma Hayek ősz hajáról, smink nélküli arcáról posztolt közeli fotót
A híresség természetes fotót posztolt.

Hailey Bieber és Kendall Jenner összeveszett?
Hailey Bieber és Kendall Jenner összeveszett?
Viszály alakult ki köztük?