Te mennyire szereted magad sminkelni?
2016. augusztus 22. 11:29
![]() |
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 ![]() |
A mindennapi smink nálam kimerül egy szempillaspirálban, és kész. Nagyon ritkán használok BB krémet, ha problémás időszaka van a bőrömnek, de tényleg csak akkor. Meg én erős és sok sminkben nem is érzem jól magam.. Nagy ritkán szoktam tusvonalat húzni magamnak, de azt csak akkor ha van időm, tehát a suliba sose hordom.
2016. október 06. 10:08
![]() |
barbikovacsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.06. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 260178 ![]() |
Én nem érzem jól magam túl sok sminkben, engem feszélyez :/ de azért ők kisminkelhetnének: http://2bmakeup.hu/leghiresebb-kulfoldi-sminkmesterek/

2016. október 06. 22:00
![]() |
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 ![]() |
Semennyire. Egy komolyabb sminkelést csak a szalagavatóra csináltattam, annyi köszönöm elég is volt
mondjuk tök jól néztem ki... xD

2016. október 13. 14:24
![]() |
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 ![]() |
igaz, nem is vagyok abban a korban, hogy sminkelhetném magam, de é undorodok tőle.
2017. január 07. 18:32
![]() |
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7393 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 ![]() |
A napi rutin a hidratáló+korrektor+szempillaspirál+szemöldökformázás+ajakbalzsam+rúzsból áll, ha van kedvem akkor tus is, és szemceruza, de igyekszem mindig minél természetesebbre csinálni. Inkább a szememet szoktam optimálisan nagyítani. ^^
Viszont, sajnos az a fajta ember vagyok, aki korrektor+szempillaspirál nélkül nem tud kilépni az ajtón. :c
Viszont, sajnos az a fajta ember vagyok, aki korrektor+szempillaspirál nélkül nem tud kilépni az ajtón. :c
2017. február 05. 17:30
Lehet , hogy csak 10 éves vagyok de nagyon !!!!!!!!!

2017. február 05. 17:35
![]() |
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 ![]() |
Reggelente gyorsan 2 rétegnyi szempillaspirált felteszek, és nekem annyi bőven elég is
majd ha kicsit idősebb leszek, talán kibővítem egy kis rúzzsal

2017. március 27. 14:16
![]() |
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 ![]() |
Osszesen amit hasznalok: Alapozo es szines szajfeny
16/L

2017. március 27. 21:29
Nem szeretem magam sminkelni, de magabiztosabb vagyok vele.
Jobban érzem úgy magam, ha van rajtam egy kis szempillaspirál, néha tust is felteszek. Ha kell akkor korrektort is, de elég szerencsésnek mondhatom magam, mert egyenletes a bőröm, és pattanásaim is csak néha vannak, így azt csak ritkán használok.

2017. március 27. 21:58
![]() |
Trapdoor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.11. Hozzászólás: 9919 Csatolások: 939 Azonosító: 262938 ![]() |
Nálam a nagy smink szempillaspirálból és ha vannak bőrhibáim, akkor korrektorból áll.
Esetleg ha valami különleges alkalom van, akkor szemceruza, esetleg halvány matt rúzs.
Esetleg ha valami különleges alkalom van, akkor szemceruza, esetleg halvány matt rúzs.
2017. április 04. 01:10
![]() |
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 ![]() |
Az utóbbi fél évben napi rutinommá vált a sminkelés. Noha nem az a fajta vagyok, aki nem mer elugrani a teszkóba smink nélkül, ám mostanában hajlamos vagyok hajnalban is felkelni húsz perccel előbb, hogy kicsit kicsinosítsam magam. Mivel a bőröm nem a legszebb, így alapozásra mindenképpen szükségem van. Szemceruzával kiemelem a szememet, egy kis bézs színű szemhéjárnyaló követi, majd pedig egy közepes vonalú tussal kiemelem még jobban a szemeimet. Végezetül pedig fekete szempillaspirállal be is fejezem. Természetes hatású, bár néha napján elcsábulok a kicsit élénkebb színeknek (sokszor lila és zöld), ám általában ezt az egyszerűt szoktam használni. Pluszban én is úgy vagyok vele, hogy több önbizalmat ad, és kevesebbet is kaparom az arcomat. Egyébként szeretek sminkelni, ráadásul kreativitást is igényel, ha tényleg valami olyat szeretnél, ami újabb, másabb, de jól is áll neked.

2017. május 13. 12:57
Én 1-2 éve kezdtem el a sminkekkel ismerkedni és barátkozni, a tus azóta szinte a legjobb barátommá vált.
Voltak olyan időszakaim, amikor csak nekiestem az arcomnak és tiszta narancssárga voltam a bőrömhöz túl sötét alapozóval de szépen lassan rátértem az aranyközépútra és néhanapján már csak korrektort használok, a szemöldökömet gyorsan megcsinálom és egy kis szempillaspirált teszek fel. Van, hogy ezek közül kihagyom a korrektor részt is, csak hát az arcomon néha megjelennek kisebb szépséghibák, amiket inkább azzal, mintsem alapozóval fedek le. Alapozót már nem is használok egy ideje, sőt, kifejezetten rosszul vagyok már tőle. Úgy érzem, hogy a bőröm nem lélegzik és rettentően zavar, ahogyan érzem, hogy rajtam van az a védőmaszk. Tust már csak különleges alkalmakkor használok, mint pl. egy ballagás. Ezenkívül a rúzsok szerelmesei vagyok még.
Egyébként az utóbbi pár hétben egyáltalán nem is hordtam sminket és rendkívül jó érzéssel töltött el.

2017. október 15. 21:30
![]() |
tixyyyyyy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.13. Hozzászólás: 276 Csatolások: 45 Azonosító: 267289 ![]() |
jajj nagyon nem is tudék olyan napot elképzelni h ne sminkeljem ki magam
2018. december 16. 15:28
![]() |
Zoehdaydreaming |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.22. Hozzászólás: 6371 Csatolások: 2987 Azonosító: 271178 ![]() |
régebben el se tudtam volna képzelni, hogy smink nélkül mutatkozzak a szüleimen kívül bárki előtt is, de szerencsére ma már helyre áltt az önértékelésem lol. ettől függetlenül azért még szeretek, és szoktam is sminkelni, a változás csupán annyi, hogy nem kenek magamra nyolc réteg alapozót és korrektort, illetve ha csak úgy el kell szaladnom valahová, vagy váratlan vendégek érkeznek hozzánk, akkor nem rakok fel sminket.
a sminkrutinom egyébként hidratálóból (fényvédős, és sosem hagyom ki, még ha nem sminkelek, akkor sem
), primerből, alapozóból (ezt mondjuk inkább csak ha valamilyen alkalom van, vagy több a bőrhibám, akkor használom), korrektorból, pirosítóból, highlighterből, átlátszó púderből, szempillaspirából, szemöldökceruzából és ajakbalzsamból/rúzsból áll. meg persze fixáló sprayből lol.
elég sok, különböző terméket használok, viszont igyekszem őket vékony rétegben felvinni, hogy azért természetes hatása legyen.
a sminkrutinom egyébként hidratálóból (fényvédős, és sosem hagyom ki, még ha nem sminkelek, akkor sem

elég sok, különböző terméket használok, viszont igyekszem őket vékony rétegben felvinni, hogy azért természetes hatása legyen.
2018. december 16. 16:00
Gyakran sminkelem magam, de nem mindennapos. Régen volt, hogy egy órát csak sminkeléssel töltöttem el minden egyes nap, de már rutinommá vált így kb 5-10 perc alatt kész vagyok vele.
BB krém, tus, szempillaspirál és szemöldökceruza amit általában használok, nagyon ritkán rúzst vagy szájfényt is.

BB krém, tus, szempillaspirál és szemöldökceruza amit általában használok, nagyon ritkán rúzst vagy szájfényt is.
2019. május 27. 16:21
semennyire. maximum felteszek egy kis korrektort, de mostanában azt is elflejtem lol

Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Meg tud neki bocsántani?

Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Egy biztonsági őrt kapott le Dániában.

Jennifer Aniston bevállalta - Megmutatta ősz haját
Jennifer Aniston bevállalta - Megmutatta ősz haját
Új hajápolási terméket dob piacra.

Kiderült, miért szakított Taylor Swift és Matty Healy?
Kiderült, miért szakított Taylor Swift és Matty Healy?
Kb. egy hónapig alkottak egy párt.

Ioan Gruffudd ellen távoltartási végzést kért a 13 éves lánya
Ioan Gruffudd ellen távoltartási végzést kért a 13 éves lánya
Az apja új barátnőjével nem jön ki.

Elliot Page felfedte titkos románcait
Elliot Page felfedte titkos románcait
Új memoárjában mesél róluk.

Hailey Bieber és Kendall Jenner összeveszett?
Hailey Bieber és Kendall Jenner összeveszett?
Viszály alakult ki köztük?

Ő lehet Jared Leto barátnője? 27 éves modellel látták
Ő lehet Jared Leto barátnője? 27 éves modellel látták
Németországba ruccantak ki együtt.